182838837_2975584359379757_7928570837583401927_n

– Gleder meg til å komme hjem

– Gleder meg til å komme hjem

Fra Fjordkraftligaen til Nidaros Hockey, men Markus Hermanstad ser ikke på det som noen degradering. Foto: Henrik Ratejczak

Han har spilt i Modo og AIK i Sverige, Vienna i Østerrike, og nå senest i Fjordkraftligaen for Narvik og Grüner. Nå tar Markus Hermanstad (22) turen hjem til Trondheim for å bli med Nidaros opp til Fjordkraftligaen.

Med 45 poeng fordelt på 44 kamper for østerriske Vienna Capitals Silver i 2019/2020-sesongen kan man trygt si unggutten vet hvordan han skal levere offensivt, og det er noe som er kjærkomment i Nidaroslaget, og lovordene om unggutten finner du rundt ethvert hjørne i Leangen Ishall.

«Når en spiller som Markus, som gjerne kunne spilt i en høyere liga, velger å ta turen hjem til Trondheim for å bidra varmer det et trøndersk hockeyhjerte. Jeg tror mange vil få øynene ekstra opp for han denne sesongen, og han kan fort bli en dominerende spiller i ligaen.» sier sportslig ansvarlig i Nidaros-styret, Dag-Morten Wehn, som har fulgt Hermanstad tett.

Sportssjef Martin Jansson sier seg enig med kollega Wehn, og mener uten vil at 22-åringen vil bli dominant den kommende sesongen.

«Markus har egenskaper som passer vår spillestil perfekt, også er han en aldeles strålende type utenfor isen også som passer godt inn i garderoben. Det er også en svært viktig faktor.» sier Jansson til nidaroshockey.no

Selv gleder Hermanstad til å komme hjem til Trondheim for å bidra.

«Trondheim fortjener et lag i eliten, og om jeg kan være med å bidra til at det skjer er det helt fantastisk. Jeg kommer for å bidra offensivt først og fremst. Jeg liker å gjøre både mål og assist ved å bruke både tekniken og skuddet mitt, som også er mine sterke sider. Ellers er jeg en rimelig rolig type utenfor isen, men skulle det trengs kan det komme noen innspill i ny og ne i garderoben også. Det som er 100% sikkert er at jeg kjemper med nebb og klør for at vi skal vinne hockeykamper.» sier en glad Markus Hermanstad.

Foruten ishockeyen er det studier som står på planen for Markus, og til høsten starter han å studere forretningsjus og økonomi.

Vi ønsker Markus velkommen hjem, og gleder oss til å se han på is i den nydelige blå Nidarosdrakten.

SISTE NYTT

– Viktig å tenke langsiktig

LES MER

Velkommen på laget NIO Norway AS

LES MER

Sagøy AS utvider samarbeidet

LES MER