i-tfsqvd3-X4

– Gleder meg til nok en sesong med kompisgjengen

– Gleder meg til nok en sesong med kompisgjengen

Daniel Vestavik Hofstad (23) har signert ny kontrakt med Nidaros Hockey. Foto: SJ Photo

Kun Sigve Bråten har flere kamper ikledd Nidaros-drakten enn Daniel Hofstad. Han er også den aktive spilleren med flest mål, flest assists og naturlig nok flest målpoeng totalt. Nå er han klar for nok en sesong for å pynte på statistikken, og han gjør det igjen på dugnad. I likhet med sin bror Joakim Vestavik Hofstad er grunnen til det enkel.

«Det er jo som Joakim sier, vi elsker å spille ishockey og da er ikke valget så vanskelig. Det å få være med denne kompisgjengen enda en sesong er noe jeg virkelig ser frem til, og jeg har trua på at årets sesong skal bli bedre enn i sist, og da klarte vi målet om topp 4.» sier Daniel til nidaroshockey.no

For Daniel sin del personlig var ikke sesongen 2021/2022 noe å skrive hjem om skal vi tro han selv. Med «bare» 17 målpoeng på 21 kamper leverte han svakere enn på noen år, men han er klar for å komme tilbake til gamle takter igjen.

«Personlig var jeg ikke fornøyd med forrige sesong, og det skal jeg bedre meg på kommende sesong. Jeg skal gjøre mitt for å bidra til at laget tar et nytt steg, og da må jeg levere som både andre og jeg selv vet jeg kan. Sist sesong ble det litt langt mellom kampene en periode (8 kampers suspensjon etter en hendelse i bortekamp mot Narvik, web.red.), og da er det litt vanskelig å finne flyten. Slik skal det ikke bli nå.» sier storscoreren.

Selv om han ikke var så fornøyd med egen sesong var det allikevel en lagkamerat som utmerket seg spesielt godt for Daniel.

«Filla (Martin Fillingsnes web.red.) imponerte meg veldig i fjor. Han tok store steg og gjorde det godt. Virkelig en ekte kriger som blør for drakta, og det sprer energi i laget.» sier 23-åringen.

Han har i alle år spilt med #28 på drakten, men med nysigneringen av Jordan George ble dette en liten utfordring ettersom det er nummeret han har brukt hele karrieren, og har et spesielt forhold til. Som den lagspilleren Daniel er var det null problem for han å gi fra seg nummeret til sin nye lagkamerat.

«Han får betale meg tilbake med noen assists i løpet av sesongen.» avslutter han med et stort smil om munnen.

92 blir da det nye nummeret til Daniel Hofstad, så det er bare å lære seg med en gang.

Sportssjef Martin Jansson håper Daniel kan finne tilbake til god gammel form.

«Vi vet jo alle hva som bor i Daniel så gjelder det bare for han å finne tilbake til det. Vi skal gjøre vår del, og Daniel er forberedt på å gjøre sin del. Det er ingen grunn til at han ikke skal kunne gjøre dobbelt så mange poeng som han gjorde sist sesong, og da ser ting veldig mye lysere ut for alle parter.» sier en ivrig Jansson til nidaroshockey.no

Vi ønsker Daniel velkommen tilbake på laget!

SISTE NYTT

Første Play-In kamp

LES MER

Informasjon Play-In 2024

LES MER

Hjemmekamphelg: Nidaros vs Bergen

LES MER