45993863_2178950572123127_8622540952919080960_o

Gutta slo hardt tilbake søndag

Etter et surt straffetap lørdag var gutta tilbake i form søndag og sørget for en solid borteseier. Arkivfoto: Elisabeth Almhjell

Det er ingen hemmelighet at laget ikke var fornøyd med kun ett poeng fra lørdagens oppgjør i Furuset Forum, og det viste det også frem fra start av i søndagens oppgjør.

Daniel Vestavik Hofstad trengte bare 48 sekunder på å sette dagens første puck back Furusets keeper Vadims Miscuks etter at han stjeler pucken rett foran mål. Samme mann legger også på til 2-0 før perioden er omme da han setter fart helt fra egen sone, forserer hele Furusetlaget og setter pucken nok engang i mål.

I lørdagens oppgjør hadde Nidaros også en tomålsledelse å gå på, men søndag ønsket de mer. I midtperioden sørget en styring fra Markus Svendsen Dahl, og et knallskudd i krysset fra Mathias Eilertsen Jonassen for at resultatet etter to perioder var 4-0 til gjestene.

Når Peter Vincent Strøm i tillegg holder buret rent gjennom hele kampen betyr dette at laget tok en finfin 4-0 seier med seg hjem fra hovedstaden søndag.

Etter kampen var trener Ilya Dubkov godt fornøyd med søndagens kamp, men skulle gjerne sett mer innsats av gutta lørdag.

«På lørdag virket det ikke som om mange av de var interesserte i å gi 100%, men det var de heldigvis på søndag. På søndag gjør vi en langt bedre kamp og det vises også på resultattavla til slutt.»

Nå venter en treningsuke for laget før de tar i mot en av seriefavorittene Comet til dobbeltmøte hjemme neste helg.