19 år gamle Herman kommer fra Narvik for å ta opp kampen med Peter om keeperplassen i Nidaros. (Foto: Filip Hammarlund)

Peter Strøm har lenge vært førstevalget mellom stengene i Nidaros Hockey, men nå tar en unggutt turen nedover de snaue hundre milene fra Narvik for å utfordre sisteskansen. Herman Nordmark Jenssen fikk sist sesong 7 kamper for Narvik sitt A-lag i Eliteserien. Narvikingen som fyller 20 år i November gleder seg til å komme til en seriøs klubb som Nidaros.

«At Nidaros er en seriøs klubb som ønsker å satse passer godt med mine ambisjoner som hockeykeeper. Jeg er alltid på utkikk etter å bli bedre, og det tror jeg det å være en del av Nidaros vil hjelpe meg mot.» sier Nordmark Jenssen til nidaroshockey.no

Flere har prøvd å utkonkurrere Strøm fra rollen som førstekeeper i Nidaros. Senest prøvde svenske Isac Eriksson i fjor, uten hell. Det skremmer ikke nyervervelsen nevneverdig.

«Jeg må bare bevise for trenerteamet at jeg fortjener istiden, og Peter er en veldig god målvakt som jeg ser frem mot å konkurrere med. Sammen håper jeg vi kan pushe hverandre til å bli enda bedre.»

Herman Nordmark Jenssen karakteriserer seg selv som en offensiv og spillende keeper i tillegg til å være reaksjonssterk, bevegelig og bra på skøyter. Foruten ishockeyen jobber han i disse dager med å få flyttet læretiden sin som elektriker hos Bravida over til Trondheimskontoret slik at han kan kombinere det med ishockeyen.

Sportslig leder Dag-Morten Wehn er godt fornøyd med å ha en keeper til på plass.

«Herman er en veldig treningsvillig type, og vår keepertrener Karl (Malmquist) ser et godt potensiale i ham. Det blir bra å få noen til å utfordre Peter slik at han alltid må være skjerpet også.» sier Wehn til nidaroshockey.no

Vi ønsker Herman velkommen til Trondheim og Nidaros!