Skjermbilde-2018-06-10-kl.-20.27.40

Har gitt sitt ‘ja’ til Nidaros

Har gitt sitt ‘ja’ til Nidaros

Kun dager etter at han ga sitt ‘ja’ til sin kjære Maren, ga Erlend Engh Johnsen også sitt ja til Nidaros for den kommende sesongen.

28 år gamle Engh Johnsen, tidligere Berg Johnsen, har spilt hele sin hockeykarriere i Trondheim. Først i Rosenborg før han var innom Astor, og så var med på å sikre opprykk for Nidaros fra andre- til førstedivisjon i 2016. Etter en liten pause med studier i Australia, kom Erlend tilbake til trønderhockeyen og leverte solide 28 poeng på 19 kamper for Astor sist sesong. Nå er han klar for å levere for Nidaros igjen, og han har stor tro på det nye prosjektet.

«Jeg føler det er en frisk start i trøndersk hockey nå. Uten å tråkke noen på beina, så er den åpenheten styret har vist vedrørende den økonomiske situasjonen i klubben fra dag én noe jeg ikke har opplevd i hverken Rosenborg eller Nidaros tidligere.» sier Engh Johnsen til nidaroshockey.no

SAVNER MILJØET
I tillegg til troen på nytt styre, innrømmer han gjerne at savnet av miljøet også var en stor grunn til at han nå velger å komme tilbake, samtidig som han følte at laget savnet noe sist sesong.

«Jeg savner garderobekulturen. Jeg savner gutta. Det er noe helt spesielt, og jeg gleder meg virkelig til det drar i gang igjen. I all beskjedenhet må jeg jo også innrømme at jeg følte laget manglet noe sist sesong, og jeg er riktig mann her i byen til å bidra med det.»

Ja, hva får Nidaros Hockey med Erlend Engh Johnsen på isen?

«Den tøffeste spilleren utpå der, uten tvil. Jeg skal bidra med fart og energi, slik at det smeller når jeg er på isen. Jeg kommer nok også til å ta mye ansvar, og forventer vel egentlig å tre inn i en slags lederrolle i laget. Samtidig så liker jeg jo som de fleste andre å ha det gøy, så latteren blir nok å sitte meget løst den også.» sier han med et bredt smil om munnen.

FORVENTER EN LEDER
Trener Ilya Dubkov forventer mye av det samme fra Engh Johnsen, som det spilleren forventer av seg selv.

«Erlend er en god to-veis-løper som alltid gir 100%. Jeg forventer at han setter standarden på det området og at laget følger etter.»

Selv har Engh Johnsen spilt sammen med trener Dubkov for Rosenborg, og har også veldig tro på den nye treneren blir en suksess.

«Han er jo liksom en kamerat på lik linje som de andre gutta på laget jeg har spilt med, så det blir jo litt annerledes som trener nå selvsagt, men han har en enorm mengde respekt og autoritet i miljøet så det blir nok ikke problematisk i det hele tatt. Han er jo også en langt mer stille leder enn det vi er vant til fra før. Jeg gleder meg virkelig til fortsettelsen på dette eventyret vi skal starte sammen.»

Du kan følge Erlend Engh Johnsen på Instagram

Statistikk finner du på hans Eliteprospects-side.

Velkommen tilbake, Erlend!

SISTE NYTT

– Vi har noe uoppgjort

LES MER

Velkommen på laget, Riis Bilglass

LES MER

En kveld på Grafen

LES MER