Nidaros Hockey har nytt styre for sesongen 2022/2023.

Det nye styret har nå fått noen uker til å sette seg litt inn i situasjonen i klubben, og arbeidsoppgaver innad er fordelt for at arbeidsmengden skal fordeles godt. I en klubb drevet av så mye frivillighet faller det nemlig mer på styremedlemmer her enn hos mange andre klubber. Det er med andre ord viktig at de som er med i styret er klare for akkurat dette, og det er det lite tvil om at dagens sammensetning er.

Det nye styret med leder Frode Storesund i spissen ønsker å rette en stor takk til de avtroppende medlemmene som har gjort en fantastisk jobb, og som gjør at klubben i dag står godt med begge ben plantet på jorda med et godt fundament for videre drift. Nå ser de frem mot å bygge videre på dette sammen med det nye styret, og den nye styrelederen påpeker viktigheten av det de frivillige gjør for klubben samtidig som han kommer med en oppfordring til alle som vil bidra.

«Klubben er som sagt drevet på frivillighet, og derfor er vi alltid avhengige av flere frivillige til å bidra både på kampdag og ellers. Vi håper så mange som mulig ønsker å være med på laget i vår jakt på en plass i Fjordkraftligaen ved å registrere seg som frivillig. Spesielt på markedssiden vil vi framover søke støtte. Vi har ansatt Jordan George i en administrativ stilling for å øke trykket, men skal vi ta steget må vi gjøre dette sammen. Dette er et felles prosjekt for å løfte idretten vår i Trondheim og Trøndelag – og da trenger vi hele regionen med på laget – fra liten til stor»

Styret til Nidaros Hockey 2022/2023 består av følgende:

STYRELEDER
Frode Storesund
Sivilstand:
Gift, to barn
Jobb:
 Senior prosjektleder i Kongsberg Gruppen
Utdanning: Sivilingeniør & Master in Business Administration
Relevant styreerfaring: Styremedlem NIHF Region Midt, styreleder i Astor Ishockeyklubb (20/21), nestleder i Nidaros Ishockeyklubb (21/22).
Ansvar i styret: Overordnet ledelse
Visjon for klubben: Vi skal bli best i byen på fart og spenning! En reise mot toppen av norsk ishockey med sluttspillfinaler i Trondheim Spektrum i 2027!

NESTLEDER
Roger Harli
Sivilstand: Singel
Jobb: Avdelingssjef Klinikk for rus- og avhengighetsmedisin ved St. Olav.
Utdanning: Barnevernspedagog og mastergrad i barn- og unges psykiske helse. Flere videreutdanninger, både kliniske og innen ledelse. Diplomtrenerutdannet av NIH/ Olympiatoppen.
Relevant styreerfaring: Styreverv i det som den gang het Sør Trøndelag Ishockeykrets, TIK, og Rosenborg Elite. Var også med å startet både Leangen Ishockeyklubb og Nidaros Hockey. Styremedlem i Trondheim Militære Samfund.
Ansvar i styret: Organisasjon & Sport
Visjon for klubben kommende sesong: Ønsker å bidra til at vi tar det neste skrittet, det vil si opprykk til Fjordkraftliagen. Gjøre Nidaros til et ledende utviklingsmiljø, både for unge, men også for etablerte spillere.

Roger er fra 2022/2023-sesongen manager for det norske A-landslaget.

STYREMEDLEM
Jon Martin Sørgård
Sivilstand: Samboer, to barn
Jobb: Technical Project Manager Siemens-Energy
Utdanning: Ingeniør
Relevant styreerfaring: Rosenborg Bredde, Nidaros Ishockey Junior Elite, NIHF Region Midt.
Ansvar i styret: Sekretær & Organisasjon

STYREMEDLEM
Marianne Moe Steen
Sivilstand: Gift, to barn.
Jobb: Sparebank 1 SMN
Relevant styreerfaring: Nidaros Ishockeyklubb Junior Elite
Ansvar i styret: Økonomi og kamparrangement

Marianne er ny i årets styre, men kommer fra vervet som styremedlem i junior fra i fjor. Hun brenner for trøndersk hockey, og har også en sønn som spiller for Nidaros (Sebastian Moe Marthinsen web.red.).

«I Trondheim ligger det et uforløst potensiale som jeg har lyst til å bidra til å gjøre noe med. Interessen for hockey i Trondheim ligger hos de fleste, og det må vi få utnyttet i større grad både sportslig og økonomisk. Jeg håper å kunne bidra med energi og tilstedeværelse for å dra dette ytterligere fremover. Timing og utgangspunkt ligger allerede godt til rette.» sier hun til nidaroshockey.no

STYREMEDLEM
Geir Morten Myhre
Sivilstand: Samboer, to barn.
Jobb: Salgskonsulent proff, Byggtorget Malvik Byggvare
Relevant styreerfaring: Styremedlem og daglig leder Hommelvik Ishockeyklubb i 2 år.
Ansvar i styret: Nettverksarrangement, Marked & Jobbkoordinator

Geir Morten er også ny i årets styre, og ser frem til å kunne bidra for klubben han har fulgt tett i flere år både som samarbeidspartner og supporter.

«Mitt ønske er at Nidaros Hockey skal ha et trygt og godt arbeidsmiljø for alle i klubben, samt en stabil spillerstall både på junior- og seniornivå. Så har vi jo selvsagt et felles mål om opprykk til Fjordkraftligaen med A-laget.» sier han til nidaroshockey.no

VARAMEDLEM
Stig Sjåland
Sivilstand: Gift, to barn.
Jobb: Beredskapsavdelingen i Trøndelag Brann- og redningstjeneste IKS
Relevant styreerfaring: Styreleder i Nidaros Hockey 2019/2020 og 2020/2021. Styremedlem 2021/2022.
Ansvar i styret: Lagledelse

VARAMEDLEM
Ståle Gjersvold
Jobb: Konserndirektør, TrønderEnergi AS
Utdanning: Master i teknologiledelse
Styreerfaring: Det meste du kan tenke deg.
Ansvar i styret: Marked

Flere nyheter

PosLagGPPTS
13575
23570
33565
43559
53548
63548
73541
83514

SAMARBEIDSPARTNERE