hockeycamp_header

Hockeycamp sommer 2020

Hockeycamp sommer 2020

Litt informasjon rundt dagens situasjon og status på Nidaros Hockeycamp sommeren 2020.

Som vi alle vet er verden i en meget spesiell situasjon for tiden i forbindelse med Covid-19, også kjent som Coronaviruset. Dette får følger for det meste av idrettsarrangement, og kan også få innvirkning på vår hockeycamp i sommer.

For øyeblikket planlegger vi å avholde hockeycamp som vanlig i uke 33 (10.-14. august 2020), men vi holder igjen påmeldingen litt i påvente av retningslinjer fra regjeringen vedrørende samlinger. Så fort det blir avklart hva som skjer nærmere august vil det komme informasjon om påmelding.

Akkurat nå ligger det an til at det blir tillatt med samlinger opp mot 500 personer på tiden ved gjennomførelse, men det må bli litt mer klarhet i retningslinjer i forhold til smittevern slik at vi vet at vi får gjennomført en fullverdig camp.

For å være «først i køen» når ting blir avklart kan du melde din interesse ved å sende en mail til camp@nidaroshockey.no, så tar vi kontakt direkte så fort vi vet mer. Denne e-posten kan også benyttes dersom det er noe man lurer på vedrørende campen.

Vi håper alle holder seg trygge og friske, og at vi snart kan samles på og utenfor isen igjen!

SISTE NYTT

Årsmøte 2024

LES MER

– Jeg er positiv til ting som skjer i klubben

LES MER

Nidaros Security forlenger samarbeidet

LES MER

– Vi har noe uoppgjort

LES MER