VELKOMMEN TIL NIDAROS HOCKEY HØSTFERIECAMP 2022

Nidaros Hockey vil invitere alle gutter og jenter (født 2008 -2014) til høstferie-hockeycamp 2022 i Leangen Arena og Ungdomshall 10. – 12. oktober.

Påmelding er nå åpen. Spillere fra alle klubber i hele landet er hjertelig velkomne!

PÅMELDING

Nidaros Hockey ønsker å inspirere barn og unge til å bli med på hockeyreisen. Derfor har vi denne gangen invitert Starzone Sports til å kjøre en camp sammen med våre lederne, trenere og spillere.

Alle vil få minimum 2-3 isøkter daglig med fokus på individuell ferdighetsutvikling, og praktisk bruk av ferdighetene i spillsituasjoner.

Høstferie-hockeycamp 2022 retter seg til deg som synes ishockey simpelthen er verdens morsomste idrett. Selv om campen har fokus på ferdighetsutvikling er det er samtidig stort fokus på å skape smil og glede i et trygt og inkluderende miljø.

På sommercampen satset vi sterkere enn noen gang på å gi en høykvalitativ læringsarena for alle våre deltakere. Årets høstferie- hockeycamp er et ledd i vårt ønske om å bidra til utvikling og kompetansehevning i Regionen.

Starzone Sports

Teamet fra Starzone har minimum 15 års erfaring fra ferdighetsutvikling på internasjonalt nivå, og har jobber individuelt med flere spillere i NHL i dag. F.eks. Jesper Bratt.
Starzone kjører faste treningsgrupper lokalt i Stockholm/Uppland for spillere som ønsker å sette ekstra fokus på ferdighetsutvikling.  På sommeren arrangerer Sportzone Sveriges største camp for junior spillere – med fokus på 100% spillerutvikling. Teamet har bred og sammensatt erfaring fra både ferdighetsutvikling, coaching av lag på fast basis, og overordnet sportslig ansvar for ungdomsklubb.

For mere informasjon om Starzone Sports;

https://starzonesports.com/

Påmelding og Priser

  • 2008-2010 kr 2 150
  • 2011-2012 kr 2 150
  • 2013-2014 kr 2 150
  • Keeper kr 1500

Søskenrabatt 50% for rimeligste barn. (NB! Ta kontakt FØR påmelding for å få riktig pris)

I prisen inngår foruten is, off-ice, teori og mat.

Bilder og video

Vi ønsker selvsagt å dokumentere campen på best mulig måte. Dette gjøres i stor grad av bilder og mulig noen små videosnutter. Skulle det være ønskelig at din deltager ikke publiseres på nærbilder eller at man ønsker å godkjenne bildebruken først, ber vi om at det tas kontakt med oss på camp@nidaroshockey.no

Dersom et slikt ønske ikke blir gitt innen avslutning av uken forbeholder Nidaros Hockey seg retten til å publisere bilder på våre kanaler.

NB!! Er det ikke ønskelig å være med på lagbildet, må vi ha beskjed om dette før oppstart mandag.

Trondheim By

VELKOMMEN TIL HØSTFERIECAMP I TRONDHEIM BY.

Trondheim har mye å by på. På ettermiddagene og kveldene kan du gjøre både utflukter, dra på shopping eller andre aktiviteter.

Vilkår for påmelding/avbestilling av Nidaros Hockey Høstferiecamp 2022

Påmelding og betaling
Påmelding til Hockeycampen skjer via PÅMELDINGSSKJEMA
Søskenrabatt (50% på billigste deltager) fås ved å motta personlig rabattkode. Ta kontakt FØR bestilling.

Avbestilling / refusjon

På grunn av kort tid mellom påmeldingen åpner og campen gjennomføres er det ingen refusjon ved avbestilling, og påmeldingen er bindende.

(* Ved sykdom og fremlegging av legeerklæring, refunderes hele deltakeravgiften med unntak av adm. gebyr på kr. 350,-. Dette må da meldes hockeycampen før oppstart. Skader/sykdom som oppstår etter at skolen er startet, gir ingen refusjon.)

Avlysning
Hockeycampen kan avlyses pga. uforutsette hendelser (f.eks. covid-19), for få påmeldinger etc. Ved avlysning skal hockeycampen, underrette deltakerne så snart som mulig. Avlysning grunnet nevnte årsaker medfører full tilbakebetaling av innbetalt beløp. Skulle det komme restriksjoner etter at hockeycampen har startet (karantene/smitte etc) gis det ingen refusjon til deltagere som blir berammet av dette.

(C) 2022 Nidaros Hockey