VELKOMMEN TIL NIDAROS HOCKEY VINTERFERIECAMP 2023

Nidaros Hockey vil invitere alle gutter og jenter (født 2008 -2014) til vinterferie-hockeycamp 2023 i Leangen Ishall 20-22 februar.

Påmelding er nå åpen. Spillere fra alle klubber i hele landet er hjertelig velkomne!

PÅMELDING

Nidaros Hockey ønsker å inspirere barn og unge til å bli med på hockeyreisen.

Alle vil få minimum 2 isøkter daglig med fokus på individuell ferdighetsutvikling, og praktisk bruk av ferdighetene i spillsituasjoner.
Det vil være rikelig med bemanning både på og utenfor isen, og på kjøkkenet, slik at deltagerne alltid skal få den best mulige opplevelsen og oppvartningen.

Vinterferiecamp 2023 retter seg til deg som synes ishockey simpelthen er verdens morsomste idrett. Selv om campen har fokus på ferdighetsutvikling er det er samtidig stort fokus på å skape smil og glede i et trygt og inkluderende miljø.

Vi tilbyr:
– God oppfølging både på og utenfor isen.
– Rikelig med mat
– Egne keepertrenere
– Egen jentetrener som er med i garderoben.

Priser:
– Utespiller: 2000,-
– Keeper: 1000,-

EARLY BIRD
Vær tidlig ute og sikre deg billigere pris! Frem til 20. januar sparer du 250,- per deltager!

Søskenrabatt
Ved påmelding av to eller flere søsken som utespillere får du 25% rabatt! Rabatten trekkes automatisk fra ved betaling.

Påmelding og Priser

  • Utespiller kr 2000,-
  • Keeper kr 1000

Søskenrabatt 25% når du bestiller for to eller flere utespillere.

I prisen inngår foruten is, off-ice, teori og mat.

Bilder og video

Vi ønsker selvsagt å dokumentere campen på best mulig måte. Dette gjøres i stor grad av bilder og mulig noen små videosnutter. Skulle det være ønskelig at din deltager ikke publiseres på nærbilder eller at man ønsker å godkjenne bildebruken først, ber vi om at det tas kontakt med oss på camp@nidaroshockey.no

Dersom et slikt ønske ikke blir gitt innen avslutning av uken forbeholder Nidaros Hockey seg retten til å publisere bilder på våre kanaler.

NB!! Er det ikke ønskelig å være med på lagbildet, må vi ha beskjed om dette før oppstart mandag.

Trondheim By

VELKOMMEN TIL VINTERFERIECAMP I TRONDHEIM BY.

Trondheim har mye å by på. På ettermiddagene og kveldene kan du gjøre både utflukter, dra på shopping eller andre aktiviteter.

Vilkår for påmelding/avbestilling av Nidaros Hockey vinterferiecamp 2023

Påmelding og betaling
Påmelding til Hockeycampen skjer via PÅMELDINGSSKJEMA

Avbestilling / refusjon

Ved sykdom og fremlegging av legeerklæring, refunderes hele deltakeravgiften med unntak av adm. gebyr på kr. 350,-. Dette må da meldes hockeycampen før oppstart. Skader/sykdom som oppstår etter at campen er startet, gir ingen refusjon.

Avlysning

Hockeycampen kan avlyses pga. uforutsette hendelser (f.eks. covid-19), for få påmeldinger etc. Ved avlysning skal hockeycampen, underrette deltakerne så snart som mulig. Avlysning grunnet nevnte årsaker medfører full tilbakebetaling av innbetalt beløp. Skulle det komme restriksjoner etter at hockeycampen har startet (karantene/smitte etc) gis det ingen refusjon til deltagere som blir berammet av dette.

(C) 2022 Nidaros Hockey