Nye smittevernregler gjør det dessverre ikke mulig å overvære treningskampene mot Furuset. (Foto: NOBRA Foto)

Per i dag er det 200 personer som kan være tilstede på offisielle arrangement. Dessverre presiseres det at treningskamper ikke går inn under denne kategorien. Det betyr med andre ord at vi ikke kan ha tilskuere som planlagt under kampene mot Furuset 29. og 30. august.

Vi jobber med å finne en løsning som gjør at man kan se kampene på nett som vanlige seriekamper.

SESONGKORT 2020/2021

Det er kommet mange spørsmål rundt sesongkort for den kommende sesongen, og også her kommer smittevernreglene i spill. Vi ønsker per dags dato ikke å åpne opp for salg av sesongkort før vi har det avklart hvordan dette bør og skal gjøres.

Dagens situasjon verden over er som vi alle vet utfordrende, og med den siste tidens endringer i negativ retning krever det litt is i magen for hva som skjer i forhold til sesongstart 19. september. Tidligere har det vært prosjektert at det vil være mulig med 500 tilskuere fra og med 1. september, men dette er selvsagt noe som kan endres før den tid.

Nidaros Hockey ser det som best å avvente situasjonen noe, og heller ha en klar plan og endelig løsning før vi setter i gang med salg av sesongkort.

Ellers kan vi informere om at gutta endelig har kommet seg på is etter en lang sommer med mye gress under bena. Vi gleder oss alle til ny sesong!