lukas_tjore_header

– Jeg er en toveis-senter som gir alt

– Jeg er en toveis-senter som gir alt

Lukas Tjore (19) har signert kontrakt med Nidaros Hockey. Foto: Lars Martin Bøe / SIL.no

Det er massevandring fra Hamar / Gjøvik og over fjellet til Trondheim i sommer. Foreløpig sist ut er 19 år gamle Lukas Tjore som er født og oppvokst noen hundre meter unna ishallen på Hamar. Nå tar han turen til Trondheim for å fortsette utviklingen som hockeyspiller.

«Det som fikk meg interessert i Nidaros var rett og slett at det virker som en seriøs klubb som ønsker å satse, og det tror jeg kan passe meg og utviklingen min veldig godt.» sier 19-åringen til nidaroshockey.no

Det er ikke så mange som kjenner til Lukas fra før her i Trondheim naturlig nok, så derfor lot vi han forklare litt om hvordan har er på isen med egne ord.

«Jeg er en toveis-senter som gir absolutt alt på isen. Jeg er solid defensivt, men liker jo selvsagt å bidra offensivt også som de fleste. Skulle vi være så uheldig å ryke på en utvisning hopper jeg gjerne ut på isen i boxplay for å bidra med en trygghet defensivt.»

Også sportslig leder Martin Jansson fremhever de sjeldne egenskapene Lukas besitter.

«Det er ikke ofte du ser en skikkelig toveis-senter i dagens hockey. Lukas kan stenge ned kamper nærmest alene, og er perfekt å sette inn om vi skal forsvare en ledelse for eksempel. Jeg gleder meg til å se han utvikle seg videre i Nidaros.» sier en optimistisk Jansson til nidaroshockey.no

Foruten ishockeyen håper Lukas å kunne studere. Han har søkt seg inn mot flere studier, og så gjenstår det å se hva som skjer når dette blir klart.

Som spiller både for Storhamar og Gjøvik de siste årene kjenner han flere av nyervervelsene til Nidaros denne sesongen, og gleder seg til å spille igjen med de.

«Sander (Vedul-Kjelsås web.red.) er en veldig spennende ung back med sin ro og et godt blikk for spillet. Han kommer til å bidra godt den kommende sesongen. Jeg var på utlån til Gjøvik i fjor, og jeg tror Alexander Johansson er en meget sterk signering på keeperplass, og i tillegg har Joacim Rostad nesten utrettelig energi og gir alltid alt.» skryter han.

Og målsetning for sesongen er som hos alle andre.

«Jeg vil utvikle meg videre, og ikke minst bidra til opprykk til Fjordkraftligaen.»

En ting som må på plass før Lukas endelig kan senke skuldrene og forberede seg fullt mot ny sesong er en plass å bo. Skulle du ha en leilighet tilgjengelig eller kjenner noen som leier ut, nøl ikke med å kontakte sportssjef Martin Jansson på telefon 93456244 eller epost martin.jansson@nidaroshockey.no

Vi ønsker Lukas velkommen til klubben, og gleder oss til å se han på isen i Nidaros-drakten!

SISTE NYTT

Årsmøte 2024

LES MER

– Jeg er positiv til ting som skjer i klubben

LES MER

Nidaros Security forlenger samarbeidet

LES MER

– Vi har noe uoppgjort

LES MER