172440563_587319888919704_5605766078568093732_n

– Jeg har tro på at vi kan være med å kjempe i toppen

– Jeg har tro på at vi kan være med å kjempe i toppen

Lagbyggingen for sesongen 2021/2022 er godt i gang, og førstemann til å presenteres er nå klar. Foto: Dorthe Engh

Han regnes av mange som en av de beste spillerne for Nidaros Hockey de siste sesongene, og det er en glede for oss å kunne presentere Emil Mathias Lyngstad Sæteraas (24) med videre. Sist sesong leverte Emil 2 mål og 8 assist på de 23 kampene som ble spilt og ble med det lagets nest-mest poenggjørende back, kun bak kaptein Sigve Bråten.

Med minimum to år igjen med skolegang i byen for å bli byggingeniør samtidig som han har både familie, jobb og venner i byen var det naturlig for han å forlenge kontrakten med Nidaros, og motivasjonen er det i alle fall ikke noe å si på.

«Jeg kom hjem til Trondheim for fire år siden med ønske om å hjelpe klubben opp til øverste nivå, og det har jeg fortsatt et sterkt ønske om. Jeg mener vi har gode forutsetninger for å kunne lykkes med det i løpet av kort tid.» sier Emil til nidaroshockey.no

Forrige sesong ble naturligvis spesiell med tanke på pandemien, og Emil føler ikke laget fikk vist frem hvor gode de kunne være under de vanskelige omstendighetene.

«Forhåpentligvis blir kommende sesong litt mer normalisert. Med Jansson (Martin, sportssjef web.red.) på plass som kan gjøre noen spennende endringer tror jeg vkan være med å kjempe i toppen kommende sesong.»

Sportssjef Martin Jansson på sin side er strålende fornøyd med å ha Emil med videre på laget.

«Han er en spiller som alltid er klar, og alltid brenner for å spille for Nidaros Hockey. Emil har et stort potensial som vi skal hjelpe han å nå den kommende sesongen. Jeg forventer at han skal ta en mer ledende rolle i laget kommende sesong, og jeg tror han er klar for å ta det neste steget og bli en virkelig klasseback for oss.» sier en tydelig fornøyd Jansson til nidaroshockey.no

Vi ønsker Emil hjertelig velkommen tilbake til ny sesong, og ser frem til å se den 186cm høye backen fortsette å stenge ned motstandernes angrep.

Emil er den første som signerer forlengelse av ny kontrakt, og vi vil jevnlig presentere flere i tiden fremover. Fra før er kapteinene Sigve Bråten og Erlend Engh Johnsen inne i sitt siste år av 3-årskontraktene sine den kommende sesongen.

SISTE NYTT

– Viktig å tenke langsiktig

LES MER

Velkommen på laget NIO Norway AS

LES MER

Sagøy AS utvider samarbeidet

LES MER