5_rhodin_fotolars

– Jeg har troen på dette prosjektet

– Jeg har troen på dette prosjektet

Lukas Rhodin (22) har signert ny kontrakt. Foto: FotoLars

Den smørblide svensken kom til Nidaros fra Tønsberg før 2021/2022-sesongen og scoret i sin aller første seriekamp for klubben. Siden den gang er det blitt litt tynt med mål fra 22-åringen, men han har bidratt på alle mulige måter, og har vært en stødig back for laget. Nå er han altså klar for nok en sesong i Nidaros-drakta, og det var heller her aldri tvil om at Nidaros var det rette valget.

«At valget landet på Nidaros var alltid en selvfølge. Helt siden dag én har jeg hatt troen på dette prosjektet, og at målet om opprykk skal gå i oppfyllelse. I tillegg stortrives jeg i jobben utenfor isen hvor jeg blir veldig godt tatt vare på så det var aldri noe vanskelig valg, nei.» sier han til nidaroshockey.no

Som de andre vi har snakket med etter sesongen er Lukas klar på at sesongen sett under ett var vellykket, men at perioden etter jul selvsagt kunne vært bedre, og ikke minst sluttresultatet. På personlig nivå er han klar på at han ønsker å utvikle seg enda mer.

«Målet mitt sist sesong var å være mer stabil, og å ha et høyere minstenivå. Det føler jeg at jeg fikk til, men så vil jeg jo selvsagt bli enda bedre og utvikle spillet mitt. Det utviklingsgrunnlaget får jeg her i Trondheim og Nidaros.»

Vil bidra mer offensivt

Som tidligere nevnt i artikkelen har han ikke akkurat vært målfarlig i Nidaros, men det ønsker han gjerne å gjøre noe med.

«Jeg skal ikke lyve å si at jeg har fått så mye ut offensivt. Jeg ser på meg selv som en toveis-back, og med min fart og bevegelighet føler jeg at jeg bør kunne bidra mer offensivt i form av mål og assists. Derfor er målet for neste sesong å kunne bidra mer på dette området samtidig som jeg beholder den defensive tryggheten.» sier han målrettet.

Og tips for sesongen?

«Vi skal alltid være med og slåss i toppen av tabellen. Jeg ser det absolutt ikke som en umulighet at vi blir seriemestere igjen, men det som er viktigere for oss nå er å nå hovedmålet som er opprykk. Det hadde vært rett og slett magisk. Det blir tøft selvsagt når man ser lag som Comet og Narvik forsterker lagene, men jeg vet også at vi har en sterk tropp allerede og at Martin (Jansson, sportssjef) og Victor (Wallson, trener) klarer å bygge et lag som skal være med å slåss helt til slutten.» avslutter han.

Stødig type

Sportssjef Martin Jansson er glad for å ha solide Lukas på plass også neste sesong.

«Lukas har blitt bare bedre og bedre, og selv om han kanskje ikke har bidratt så mye i målprotokollen har han vært viktig for oss. Det er til tider lett å glemme at han kun er 22 år, og har enda ikke nådd det man kaller «prime-alderen» til backer. Jeg tror vi får se en enda bedre versjon av Lukas den kommende sesongen, og det skal vi hjelpe til med å få frem.» sier han entusiastisk til nidaroshockey.no

Vi gleder oss til å se Lukas utvikle seg videre i Nidarosdrakta!

SISTE NYTT

– Vi har noe uoppgjort

LES MER

Velkommen på laget, Riis Bilglass

LES MER

En kveld på Grafen

LES MER