279156130_4002506479874662_1377186938516633331_n

– Jeg skal jobbe hardt og utvikle meg

– Jeg skal jobbe hardt og utvikle meg

Tobias Blom (18) har skrevet under kontrakt med Nidaros Hockey. Foto: Bjørnar Kvello Hansen

Trønderske Tobias Blom har vokst opp i trøndersk hockey, men sist sesong tok han turen til Asker og spill for Frisks U20-lag. Nå er han endelig tilbake i Trondheim, og klar for å ta opp kampen om førstekeeper-rollen. Han gleder seg til å spille med både gamle og nye lagkamerater.

«Jeg føler meg utrolig heldig som får muligheten til å vende hjem nå etter ett år i Frisk Asker. Det som gjorde det interessant for meg er først og fremst the prosjektet som foregår i Trondheim og med trøndersk hockey som er ekstremt spennende, og det er noe jeg vil være en del av. I tillegg blir det jo ekstra gøy å spille med både gamle og nye lagkamerater.» sier 18-åringen til nidaroshockey.no

Foruten ishockeyen er Tobias student, og kommer til å fortsette med å være det på siden av ishockeyen den kommende sesongen.

Det er ingen hemmelighet at en 18-årig keeper skal slite hardt med å kjempe seg til førstekeeper-rollen i en 1.divisjonsklubb, men det skremmer han ikke i det hele tatt.

«Jeg er jo klar over at jeg starter som backup, men jeg skal jobbe hardt og utvikle meg, og målet til syvende og sist er jo selvsagt å være den som starter fast.» sier han offensivt.

Sportssjef Martin Jansson er godt fornøyd med å få en ung trønder inn på keepersiden.

«Tobias har vist at han kan hamle opp med større gutter enn seg selv. Som han sier selv er det jo klart han kommer som backup i utgangspunktet, men ingen har klippekort på laget, så gjør han det bra er det absolutt ingenting i veien for at han starter flere kamper. Uansett er vi trygge på at vi har en bra backup dersom det skulle bli skade på det som normalt sett er førstekeeperen, med Tobias i laget.» sier Jansson til nidaroshockey.no

Vi ønsker Tobias velkommen hjem!

SISTE NYTT

– Vi er minst like gode i år

LES MER

Rørosmeieriet utvider samarbeidet

LES MER

Velkommen på laget, SPOR

LES MER