32

– Jeg tenker det er en plikt å stille opp

– Jeg tenker det er en plikt å stille opp

Marius Betten Kristoffersen (26) har signert ny kontrakt. Foto: FotoLars

26 år gamle Kristoffersen er som veteran å regne i Nidaros-laget, og sist sesong satte han personlig rekord med 21 poeng på 35 seriekamper. Nå er den bunnsolide backen klar for en ny sesong i blått, og selv om det fortsatt spilles på frivillighet var det ikke noe særlig tvil om at det var ønskelig å fortsette.

«Det finnes jo et håp om å være med å spille kvalik med Nidaros såklart, og samtidig så har jeg en tanke om at så lenge jeg er med og hever nivået i laget er det en plikt å stille opp for trønderhockeyen.» sier en krystallklar Kristoffersen til nidaroshockey.no

Om fjoråret har han følgende kommentar:

«Vi forbedret jo oss fra 4. plass sesongen før til å vinne ligaen, og selv om det selvsagt er kjedelig å ryke i play in tar vi med oss det vi har lært og bygger videre på det inn mot neste år.» sier han.

Victor Wallson er ny trener, og det er også kommet et par nye spillere til klubben, men 26-åringen holder seg unna å kommentere de riktig enda.

«Jeg har hatt meninger om spillere og trenere før så jeg velger å vente til seriestart slik at de får la spillet snakke for dem, enkelt og greit.» sier han med sitt velkjente smil.

– Trønderne er viktige brikker

På spørsmål om det er noen spillere han ønsker å trekke frem fra forrige sesong er svaret enkelt.

«Ikke én, men alle trønderne. De var, og er, utrolig viktig for trønderhockeyen. Det er disse spillerne som vant serien i fjor, og det er disse som kommer til å bære laget til kvalik kommende sesong.» avslutter han.

Sportssjef Martin Jansson er glad for å ha «BK» med videre.

«Han er en veldig solid back som sjeldent gjør feil, har mye rutine og bare blir bedre og bedre for hver sesong. At vi får med han videre nok en sesong er ene og alene positivt for klubben.» sier svensken til nidaroshockey.no

Vi gleder oss til å se «BK» tilbake på isen i august!

SISTE NYTT

– Jeg er en toveisback som liker å bidra offensivt

LES MER

Quality Hotel Prinsen utvider samarbeidet

LES MER

– Skal forsøke å være som en fin årgangsvin

LES MER