62_header

– Jeg vil hjelpe klubben og byen

– Jeg vil hjelpe klubben og byen

Zebastian Bodini (27) har signert ny kontrakt for Nidaros Hockey

Den 27 år gamle svensken har levert jevnt godt med poeng i de tre sesongene han har vært i Trondheim, og med 122 poeng på 97 kamper er han blant de som har levert aller best i denne perioden. Nå er han klar for å forbedre disse tallene enda mer kommende sesong.

Men det var nære at det ikke ble slik. Den spøkefulle poenggjøreren hadde tilbud fra flere andre klubber, og det var lenge usikkert om det ble en ny sesong i Trondheim.

– Jeg hadde en del tilbud å velge blant, og det var ikke så langt unna at jeg flytta på meg skal jeg innrømme, men Wallsons har gjort en utrolig bra jobb for meg i sommer, og det sosiale utenfor hockeyen er også et svært viktig poeng i hvorfor jeg ønsker å bli i Trondheim, sier han i et alvorlig øyeblikk til nidaroshockey.no

Rent sportslig føler han også han har noe uoppgjort her i byen, spesielt ettersom forrige sesong ble avsluttet på verst tenkelige måte, nemlig på skadelisten.

– Nå har vi vært nære å rykke opp i tre år, og at jeg endte opp skadet når alt skulle avgjøres trigger meg litt ekstra. Jeg skulle gjerne bidratt i sluttspillet i fjor da jeg ønsker å bli for å hjelpe klubben og byen til å få et lag i EHL.

ANKELEN RØYK PÅ VERST TENKELIG TIDSPUNKT

Det var i en duell foran Furusets keeper hjemme i Leangen den 20. januar at uhellet var ute. ‘Ankelen var tvert’ av forklarte han i et intervju hos Adresseavisen den gang. Derfor måtte han se fjorårets sluttspill fra sidelinjen, men nå er han fit for fight for ny sesong.

– Jeg har trent bra i gymmen gjennom hele rehabiliteringen og jeg tror og håper jeg skal være 100% igjen i god tid før sesongstart. Jeg er ekstra motivert for å gjøre en god sesong nå etter avslutningen i fjor.

I sommer står det mye sosialt på planen for Zebastian som støtter seg mye på de gode vennene han har fått i Trondheim i årene han har vært her.

– I sommer blir det nok mye golf først og fremst, også blir det nok en del badeturer med Joakim Erbe også. Har også planer om et par turer til Sverige og Italia for å komme litt bort også. Jeg tror det blir en god sommer som vil gjøre meg ekstra klar til ny sesong.

Når vi spør han om å velge neste signering for Nidaros Hockey drar han opp et relativt overraskende navn fra hatten…

– Det må bli Stephan Løkvik. Spilte mot han da vi var yngre, og det er nok den beste spilleren jeg har spilt mot, avslutter han på sedvanlig Bodini-vis.

Vi ønsker Zebastian hjertelig velkommen med videre i sin #62-drakt.

Bodini galleri 3
Storscorer Zebastian Bodini (27) er klar for en ny sesong i Nidarosdrakta. Foto: VinnVinn Reklame AS

SISTE NYTT

– Viktig å tenke langsiktig

LES MER

Velkommen på laget NIO Norway AS

LES MER

Sagøy AS utvider samarbeidet

LES MER