Anders Jonassen (20) har signert kontrakt ut sesongen. (Foto: Elisabeth Almhjell)

Det har vært en dårlig skjult hemmelighet at Anders Jonassen har vært sterkt ønsket av sportslig leder Martin Jansson og resten av laget i innspurten av årets sesong på jakt etter opprykk. Nå kan vi med glede annonsere at den unge backen er klar for spill resten av sesongen.

«Jeg har hatt god dialog med Martin Jansson lenge egentlig. Det har vært en litt trøblete sesong for min del personlig med et par klubbytter. Nå vet jeg endelig hva fremtidne bringer, og jeg kan legge alt fokus på det som skjer på isen.» sier en fornøyd Jonassen til nidaroshockey.no

Skole satte stopper tidligere i sesongen

Noen trøndere stusset litt over at Jonassen tok turen til Lørenskog i stedet for Trondheim da tiden i Fjordkraftliga-laget Manglerud Star var over. Det var det en enkel forklaring på sier Jonassen.

«Det var en blanding av privatlivet og det faktum at jeg ikke kunne bytte skole midt i semesteret. Nå stemmer ting heldigvis igjen, og jeg gleder meg til å igjen spille for Trøndelags hockeyflaggskip. Det skal bli utrolig godt å komme i gang og tre på seg den blå drakta igjen.» sier Jonassen.

Anders Jonassen (20) gleder seg til å ikle seg den blå Nidaros-drakten igjen. Her fra forrige opphold i klubben. Foto: Elisabeth Almhjell

For to sesonger siden kom han også tilbake til Trondheim for å være med på innspurten av sesongen. Den gangen ble det med 11 kamper, men han håper det skal bli langt flere nå med play-in og kvalik, og det er en back med langt mer erfaring som kommer tilbake.

«Det hjelper jo selvsagt å spille på høyere nivå også. Uansett om det går bra eller dårlig så får man med seg erfaringer, og dette tar man med seg videre.»

Men hvilken type spiller er han Anders Jonassen?

«Jeg er en solid defensiv back, men som også kan bidra i det offensive. Jeg vil ta ansvar, og vil være med å lede vei for resten av laget.» sier han.

Og hva skjer når du nå kommer hjem til Trondheim?

«Jeg flytter først og fremst inn hos onkel og tante på Byåsen, og fokuset blir fullt rettet mot hockey og skole i denne perioden. Så får vi se hva som skjer etter det.» avslutter 20-åringen.

Sportslig leder Martin Jansson gleder seg til å se Jonassen tilbake på isen i Nidaros-drakt.

«Vi er jo alltid på utkikk etter å få hjem de beste trønderne som spiller andre steder i Norge, og Anders er en av disse. Med han får vi en solid forsterkning på backsiden som vi har etterlyst. Vi merket jo når Johan (Selnes) og Sander (Vedul-Kjelsås) begge var borte på landslagssamling hvor sårbare vi er der, men vi ville ikke hente backer bare for å hente backer. Anders Jonassen blir en solid forsterkning.» sier Jansson til nidaroshockey.no

Flere nyheter

Nidaros Hockey vs Gjøvik

PosLagGPPTS
12964
22958
32951
43050
53048
62939
72933
8298

SAMARBEIDSPARTNERE