rhodin

– Jeg vil være med på reisen opp

– Jeg vil være med på reisen opp

Lukas (21) er klar for å være med å kjempe om opprykk sammen med Nidaros. Foto: Sofie Alexandra Kitterød

Sist sesong spilte Lukas Rhodin fra Karlstad i Sverige for Tønsberg i sin første sesong som senior. Her lærte han seg mye om det å måtte tenke smartere og spille et mer voksent spill, og den erfaringen ønsker han nå å ta med seg til Trondheim og spill for Nidaros Hockey.

Men hva får vi med Lukas Rhodin på backplass i Nidaros?

«Jeg er en såkalt toveis-back som liker å bidra offensivt ved å utnytte skøyteteknikken min. Mye av mitt spill går på hurtighet og smidighet på skøytene i begge ender av isen.» sier Rhodin til nidaroshockey.no

I desember 2020 var Tønsberg på besøk i Trondheim, og spilte tre kamper på tre dager. Disse kampene husker Lukas svært godt.

«Det var tre utrolig tøffe kamper der vi måtte slite for hver eneste millimeter på isen, men det var også tre morsomme kamper hvor ting gikk fort og det var kamp over hele isen. Så håper jeg at jeg nå kan være på det vinnenende laget i Leangen kommende sesong.» ler han.

Nidaros Hockey er denne våren blitt en veldig attraktiv klubb for flere, og spesielt er det svenske spillere som ser seg om til Trondheim som hjemby kommende sesong. Hva var det som fikk denne 21-årige svensken interessert?

«Jeg fikk et veldig godt inntrykk av både Nidaros og Trondheim da vi var å spilte der oppe i fjor. Laget virket morsomt å spille på og leverte offensiv og morsom hockey. Mest av alt virker det som en velfungerende og ikke minst proff klubb hvor jeg ser for meg at jeg har store utviklingsmuligheter som spiller. At klubben har ambisjoner om å rykke opp til Fjordkraftligaen er jo også en reise jeg svært gjerne har lyst til å være med på.» avslutter Rhodin.

Sportssjef Martin Jansson er glad for å ha på plass litt andre kvaliteter i backrekka.

«Jeg har sett Lukas spille for både Färjestad og Tønsberg, og han er en veldig velskolert back med bakgrunn fra Färjestads junioravdeling som er en av de bedre i Sverige. Han kommer inn i laget med spennende kvaliteter som vi trenger.» sier Jansson til nidaroshockey.no

Vi ønsker Lukas Rhodin velkommen til Trondheim og Nidaros, og i likhet med han håper vi selvsagt å se fulle tribuner denne sesongen!

SISTE NYTT

– Jeg vil hjelpe klubben og byen

LES MER

– Vi er minst like gode i år

LES MER

Rørosmeieriet utvider samarbeidet

LES MER