u21_kampbilde

Juniorhelg i Leangen

Juniorhelg i Leangen

Ingen fare for abstinenser tross avlyste A-lagskamper. I helgen spiller både U18 og U21-laget hele tre kamper hver i Leangen. (Foto: Elisabeth Almhjell)

I helgen skulle vi egentlig spilt mot Kongsvinger Knights i dobbelkamp, men de har meldt oppbud ble kampene avlyst og vi endte opp med kampfri. Det betyr derimot ikke at man ikke kan se masse god ishockey i Leangen Ishall denne helgen!

Fra hovedstaden tar Manglerud Star turen nordover for et trippelmøte med Nidaros U21 med kamper fredag, lørdag og søndag.
Laget, som sist helg imponerte med tre jevne kamper mot Stavanger, satser mot nye poeng i helgens oppgjør.

For andre helg på rad tar Stavanger også turen til Trondheim og Leangen igjen. Denne gangen er det U18-gutta som kommer for å spille kamper de samme dagene.

Kaptein for U21-laget, Henry Nymoen, er klar for å ta poeng mot Manglerud i helgen. Foto: Elisabeth Almhjell

I U21-leiren finner vi et revansjesugent lag i følge kaptein Henry Nymoen, og de er klare for å ta med alle poengene fra helgens kamper.

«Vi spilte to jevne kamper mot Manglerud tidligere i sesongen der vi burde tatt mer poeng. Til helgen stiller vi med et sterkt lag, og alle er revansjesugen på å ta flere poeng nå. Etter tre solide kamper forrige helg er stemningen i laget bra, og vi satser på å gjenskape dette. Manglerud stiller også med et bra lag, men er et lag vi skal ta poeng mot med tanke på formen vi viste sist helg å på denne ukens treninger.»

Trener for U18, Kenneth Madsø, tror på tre tette og jevne kamper mot Stavanger denne helgen, og optimismen er minst like stor her.

«Begge lagene trenger poengene for å kjempe om sluttspillplass, og vi skal vise på isen at det er vi som ønsker det mest. Vi har mønstret et godt lag nå, og jeg føler vi har en reell mulighet til å ta med oss ni poeng denne helgen. Det hadde også vært utrolig fortjent for gutta som har jobba godt denne sesongen uten å få så godt betalt. Nå er vi så og si skadefri, og da skal det bli godt å vise hva vi kan.»

Kampoppsett:
Fredag 4. januar
19:30 – Leangen Arena – Nidaros vs Manglerud Star U21
20:00 – Leangen Ungdomshall – Nidaros vs Stavanger U18

Lørdag 5. januar
15:00 – Leangen Arena – Nidaros vs Stavanger U18
17:45 – Leangen Arena – Nidaros vs Manglerud Star U21

Søndag 6. januar
10:30 – Leangen Arena – Nidaros vs Stavanger U18
13:15 – Leangen Arena – Nidaros vs Manglerud Star U21

 

SISTE NYTT

Velkommen på laget, Riis Bilglass

LES MER

En kveld på Grafen

LES MER

Velkommen på laget NorEngros

LES MER