Furuset vs Nidaros

vs

Oppsummering

Det skulle vise seg å bli en vanskelig oppgave å møte et Furuset-lag som har slitt med å sanke poeng i årets sesong. (Arkivfoto: Sofie Alexandra Kitterød)

Lørdagens oppgjør mot Furuset endte ikke helt slik gutta planla det i bussturen ned til Furuset Forum tidligere på dagen. Etter å ha tatt en tidlig ledelse, og også hatt en tomålsledelse med seg inn i tredje periode, så det lenge lyst ut for å ta med seg alle tre poengene hjem til Trondheim.

Men hjemmelaget ville det annerledes i den tredje perioden og to kjappe mål midtveis i den tredje perioden sørget for at lagene måtte spille bonushockey i form av 3-mot-3 overtid i fem minutter. Her var ingen av lagene i stand til å score slik at kampen måtte avgjøres på straffeslag.

Her var det kun hjemmelagets Jon Myhrer Raufoss og Marcus Ilseng Kristiansen som maktet å sette pucken i mål, og sikret dermed to poeng til Furuset, og ett poeng med hjem til Trondheim for gjestene.

Heldigvis for Nidarosspillerne har de ikke lang tid på seg til å dvele over tapet. Ny kamp spilles allerede søndag klokken 13:00, og da er gutta klare for å kjempe om tre poeng som skal med i bagasjen hjem.