Gjøvik vs Nidaros

vs

Oppsummering

Med kun ett mål på 24 skudd ble det tøft å vinne i Gjøvik Olympiske Fjellhall lørdag ettermiddag. (Foto: Elisabeth Almhjell)

Det ble en vanskelig kamp mot det som i skrivende stund er serielederen i førstedivisjon (Comet møter Narvik i Narvik i ettermiddag). Gjestene fra Trondheim hang lenge med i kampen, men ineffektivitet foran mål og en meget god Gjøvik-keeper sto i veien for at det skulle bli med poeng hjem fra lørdagens oppgjør.

Hjemmelaget gikk til første periodepause med en 2-0 ledelse etter at Klavs Planics først hadde satt pucken i mål seks minutter ut i perioden, og Leonards Rimjans doblet ledelsen kun tre sekunder før de første tyve minuttene var ferdigspilt.

Nidaros presset på i den andre perioden og fikk også muligheten til spill fem mot tre i to fulle minutter snaut halvveis ut i perioden, men en meget god Charlie Fredriksson i hjemmelagets mål hindret en rekke forsøk på å få hull på byllen for gjestene. I stedet var det igjen hjemmelaget som økte ledelsen på tampen av perioden med scoring minuttet før periodeslutt.

Veteranen Dag-Morten Wehn ga gjestene nytt håp ved å krige inn en scoring tidlig i den tredje perioden, men nærmere kom aldri Nidaros. Gjøvik øker til 4-1 midtveis i den siste perioden og minuttet før slutt fastsetter Rimjans sluttresultatet til 5-1 med sin andre scoring for dagen.

Nå tar lagene en hvil før de møtes igjen til ny kamp søndag klokken 15:00.