Nidaros vs Grüner

vs

Oppsummering

Det ville seg ikke helt i dagens hjemmepremiere mot Grüner selv om det ble en bra start på kampen. (Foto: Dorthe Engh)

Allerede 36 sekunder ut i kampen tok hjemmelaget ledelsen etter at pucken traff visiret til Andreas Svedlund etter et skudd fra Dag-Morten Wehn. Dette skapte stor optimisme på tribunen for et sultent hjemmepublikum, men gjestene nektet å legge seg ned av den grunn. Med noen minutter intensivt press mot Nidaros-målet og en meget god keeper Peter Vincent Strøm var utligningen et faktum drøye fem minutter etter åpningsmålet.

Etter dette ble det mye frem og tilbake hvor begge lag hadde hver sine perioder med press mot motstanders mål. I midtperioden tok hjemmelaget noe over, men var fortsatt ikke i stand til å overliste Grüner-målvakt Daniel Henriksen. Perioden ender dermed målløs, men med en optimistisk inngang til den tredje perioden. Igjen er det mye bra press fra hjemmelaget, men det er Ole Petter Øvergård som får en kontringsmulighet midtveis ut i perioden som sørger for 2-1 ledelse til gjestene. Dette klarer aldri Nidaros å svare på, og i kampens aller siste sekund setter også Herman Sagfossen inn 3-1 i åpent mål.

Nidaros står dermed med null poeng etter tre kamper, og dette er langt under pari for hva man ønsket fra serieåpningen. Veteran Dag-Morten Wehn er tydelig på hva som må bli bedre for at den vonde trenden skal snu.

«Vi er nødt til å bli langt bedre i avslutningsøyeblikkene. Effektiviteten må opp, og vi må bli mye mer nøye i de avgjørende situasjonene.» sier hølondingen, som skapte en rekke muligheter for både seg selv og lagkameratene, til nidaroshockey.no

Én ting er iallfall sikkert – gutta er revansjesugne som få foran morgendagens kamp. Kampstart da er klokken 16:00 og billetter fås kjøpt HER! Bli med å støtt gutta til årets første seier!