header_haugesundkamp3

Kan vi ta tre av tre?

Kan vi ta tre av tre?

Blir det mer å juble for for toppscorer Zebastian Bodini og resten av laget når helgens tredje oppgjør går av stabelen i dag? Foto: SJ Photos

De to første oppgjørene mot Haugesund denne helgen har gitt full pott for Nidaros Hockey. Med henholdsvis 6-2 og 7-5-seire fredag og lørdag er det et heltent Nidaros-lag som klokken 12:45 prøver på hattrick i åpningshelgen, og det for første gang uten begrensninger på tribuneplass.

Oppdaterte retningslinjer som er fjernet fra arrangementet:

  • Ingen kohorter. All inngang skjer i hovedinngangen inne i Leangen Ishall.
  • Barn kommer inn gratis uten billett (trenger ikke kjøpe barnebillett på nett)
  • Plassreserveringer gjelder igjen. Alle sesongkortplasser er merket.
  • Føler du deg syk skal du fortsatt holde deg hjemme.
  • Ellers gjelder generell håndhygiene.

Vi gjør også oppmerksom på at det ikke vil bli anledning til å handle mat i kioskene fortsatt da kaféen er under oppussing. Det vil derimot bli mulighet til å kjøpe både sjokolade, nøtter og annet småsnacks i tillegg til drikke som vanlig.

Norge åpner – feir med sportssøndag i Trondheim!

Etter vår kamp, klokken 16:00 skal Wing-damene prøve å sikre sin tredje strake seier mot Storhamar i Bambusa-ligaen, og klokken 18:00 går turen til Lerkendal og oppgjøret mellom Rosenborg og Mjøndalen i Eliteserien i fotball foran forhåpentligvis fulle tribuner.

Før alt dette går i gang kan du stikke hodet innom Dalgård Ishall å se Nidaros U20 utkjempe en kamp mot Manglerud Star, og prøve å revansjere gårsdagens tap mot Oslo-laget. Pucken droppes 10:45.

Det er med andre ord ingen grunn til å legge andre planer enn trøndersk idrett denne første hele dagen med åpent Norge på lange, lange tider.

Vi setter i gang moroa klokken 12:45 i Leangen Arena med helgens tredje møte med opprykksrival Haugesund. De to første oppgjørene har vist oss at nyervervelsene våre leverer solid i målprotokollen direkte fra startblokkene. Zebastian Bodini leder an med sine fem mål og totalt seks poeng. Like bak følger nykommerne David Hallström med fem poeng, og henholdsvis Markus Hermanstad og William Magnusson med fire poeng hver. Også Daniel Vestavik Hofstad står med fire poeng etter de to første kampene for sesongen.

Billetter til dagens kamp får du kjøpt hos Ticketmaster (NB! Det er ikke mulig å kjøpe billett i hallen lenger. Billetter selges kun på nett via Ticketmaster)

SISTE NYTT

– Vi har noe uoppgjort

LES MER

Velkommen på laget, Riis Bilglass

LES MER

En kveld på Grafen

LES MER