Han har for alvor tatt steget inn i A-lagets rekker denne sesongen. Nå har Tord Brekke Fagerli (20) signert for neste sesong. (Foto: Dorthe Engh)

Fagerli har denne sesongen spilt 30 av 34 kamper for A-laget. På disse kampene har han fått med seg 3 mål og 6 assists, og nå er han klar for å levere enda mer kommende sesong.

Lagbyggingen starter tidligere enn noen gang i år. Allerede før årets sesong startet hadde spillere som Sigve Bråten (3 år), Erlend Engh Johnsen (3 år), Anders Rønning Mandal (2 år), Mathias Eilertsen Jonassen (2 år), Ole Christian Westad Larssen (2 år), Peter Vincent Strøm (2 år) og Sander Håkan Skålvoll (2 år) signert for flere sesonger. 10. februar signerte da altså Tord Brekke Fagerli rekordtidlig kontrakt for den kommende sesongen. For sportslig leder Hans Petter Wisth er det viktig å komme tidlig i gang med signeringene for den kommende sesongen.

«Vi skal ikke holde på i juli å måtte styre med signeringer. Det gjør planleggingen vanskelig både for spillere, trenere og laget. Nå får vi forhåpentligvis fortløpende signert spillere for den kommende sesongen slik at alle vet hva de går til.»

Når det kommer til signeringen av Fagerli er Wisth krystallklar på at unggutten er nærmest perfekt for den profilen laget ønsker.

«Han er en hardtarbeidende gutt med de rette holdningene. Han har levert sakene sine godt i år, og nyter også tillit hos Ilya (Dubkov, hovedtrener web.red.). At han er Trondheimsgutt er jo selvsagt også positivt. Vi er et trøndersk lag først og fremst.»

Selv er unggutten godt fornøyd med å signere sin første A-lagskontrakt. Se intervju under.

Vi ønsker Tord velkommen videre på ferden mot GET-ligaen, og gleder oss til å se hva han kan bidra med på isen kommende sesong!