Våre verdier

Tilleggsbilde-4

MODIG

Nidaros er navnet på Norges kanskje største maktsentrum siste tusen år. En by bygd av modige vikinger, vågale krigere og ambisiøse handelsmenn. Vi er en region som våger å alltid ha høye ambisjoner. Nidaros Hockey er regionens lag og vår modighet reflekterer en viktig del av vår landsdels DNA.

Våre motstandere skal grue seg til å møte oss og våre supportere i vår egen borg – Leangen Arena.

ANSVARLIG

Vi skal være profesjonelle i det vi gjør og ta tæring etter næring. Vi skal ha en ansvarlig økonomi- og driftsstyring. Vi bygger stein for stein for at morgendagens helter kan drømme store drømmer.

GENUIN

Vi er genuint interessert i vår egen region. Selv om vi er iskrigere og det er adrenalin under hver kamp, er følelsene for vårt nærmiljø likevel vår bauta. Samholdet i garderoben hvor glede, skuffelser og kameratskap deles er helt unikt, og dette er kulturbæreren vår som fremmer vårt genuine ønske om å ta lokalt samfunnsansvar.

INTENSIV

Vi er Trondheims bulldoser når det kommer til fart, spenning og engasjement. En hockeymatch er en berg og dalbane av ekte følelser. Det er lys, lyd, røyk, flamme, intensitet, show, issprøyt og jubel. Intensitet definerer oss – det er hva som skiller vår lagidrett fra andre lagidretter.