173435656_511032539915912_8430921430943400719_n

– Kun Nidaros som var aktuell for meg

– Kun Nidaros som var aktuell for meg

22 år gamle Henrik Ratejczak har signert ny kontrakt med Nidaros Hockey. Foto: Dorthe Engh

Etter noen år på reisefot rundt om i hockeynorge tok Henrik turen hjem til Trøndelag foran forrige sesong, og etter en samtale med sportslig leder Martin Jansson var det liten tvil om at Nidaros var laget han også ønsket å spille for kommende sesong.

«Jeg har troen på en spennende og innholdsrik sesong som kommer. Jeg har virkelig troen på den retningen Martin Jansson styrer klubben, og etter å ha snakket med han var det ingen tvil om at Nidaros var hvor jeg ønsket å være. Jeg gleder meg til å ikle meg drakta igjen og kjempe for Nidaros, og jeg tror Trondheim vil få seg en positiv hockeyoverraskelse den kommende sesongen.» sier en ivrig back til nidaroshockey.no

Når Henrik ikke spiller hockey utdanner han seg til å bli grunnskolelærer hvor han nå starter på sitt andre studieår. I tillegg jobber han også som vikar på en skole. Det er med andre ord ikke mye dødtid å spore, men det stopper han ikke fra å bidra til videre utvikling i trønderhockeyen.

«Jeg har vært med å bidra på hockeycampen tidligere, og dette er noe jeg ser frem til å være med på i år også. Den gleden for hockey som mange av disse barna viser gir meg mye positiv energi som jeg kan ta med meg videre. Det er virkelig gøy.»

Foran den kommende sesongen er han klar på hva han ønsker for både klubben og seg selv.

«Vi skal kjempe om kvalik og opprykk! Enkelt og greit. I tillegg ønsker jeg å bidra litt mer fremover på banen ved å utvikle den offensive delen av spillet mitt.» avslutter han.

Mannen som overbeviste Henrik om at Nidaros er riktig klubb, Martin Jansson, har stor tro på backen.

«Henrik er en solid back som blir viktig i vår kamp om kvalikplass kommende sesong. Får vi i tillegg utviklet han litt mer offensivt kan han fort bli i toppsjiktet av backer i divisjonen.»

Vi ønsker Henrik Ratejczak velkommen tilbake, og sier det samme som han – vi håper vi får fylle hallen igjen med publikum slik at trøndere kan få overvære den kommende sesongen fra tribuneplass!

SISTE NYTT

– Jeg er en toveisback som liker å bidra offensivt

LES MER

Quality Hotel Prinsen utvider samarbeidet

LES MER

– Skal forsøke å være som en fin årgangsvin

LES MER