198134406_1134035683741073_7632252635322172566_n

– Laget ser ekstra bra ut i år

– Laget ser ekstra bra ut i år

Sander Valde (29) har signert kontrakt for nok en sesong med Nidaros Hockey. Foto: Dorthe Engh

Med over 200 kamper på øverste nivå og nærmere 100 kamper for Nidaros Hockey er Sander Valde som veteran å regne selv om han enda ikke har fylt 30. Som en av de mer stabile spillerne de siste par årene er han en viktig del av satsningen som nå skjer i klubben. Men hva er det som gjør at motivasjonen til å spille gratis er der?

«Først og fremst er det gøy å spille ishockey. Hadde det ikke vært det hadde det helt klart vært andre ting jeg hadde prioritert. I år ser laget også ekstra bra ut så da blir det enda lettere å motivere seg.» sier Sander Valde til nidaroshockey.no

Det er liten tvil om at Nidaros satser mer enn tidligere denne sesongen, men det er ikke alene om å gjøre det i årets 1. divisjon. Flere av de andre lagene har uttalt et ønske om å sikre seg opprykk til Fjordkraftligaen, i motsetning til tidligere år. Hva tror Valde laget kan prestere?

«Den jobben som Dagi (Dag-Morten Wehn) og Martin (Jansson) har lagt ned nå viser at vi er et lag som satser, og med et fundament som gjør at det absolutt vil være mulig for oss å kjempe i toppen på tross av at de andre lagene også satser.» sier Valde.

Målet til Valde for personlig for den kommende sesongen er enkelt: «Bli bedre enn i fjor, og bidra til at laget får ut sitt fulle potensial.»

Sportslig ansvarlig i Nidaros-styret, Dag-Morten Wehn, er godt fornøyd med å ha mer av stammen med videre i laget.

«Sander er viktig for kontinuiteten i laget. Han kjenner trøndersk hockey godt, og leverer i tillegg bra på isen. Det gjør han til en verdifull spiller for oss både på og utenfor isen.»

Avslutningsvis ønsker Sander Valde å ønske publikum velkommen tilbake til Leangen Arena igjen når sesongen starter opp.

«Mye av grunnen til at jeg nå velger å fortsette har med hvordan fjorårets sesong ble avbrutt grunnet Covid-19. Jeg gleder meg til å spille foran publikum, og kjenne på idrettsgleden igjen. Det fortjener både vi og supporterne.»

Vi sier oss selvsagt enig med Sander, og håper å se så mange som mulig i hallen til høsten samtidig som vi ønsker Sander velkommen med videre!

SISTE NYTT

Årsmøte 2024

LES MER

– Jeg er positiv til ting som skjer i klubben

LES MER

Nidaros Security forlenger samarbeidet

LES MER

– Vi har noe uoppgjort

LES MER