346150432_959082235232677_192365841571940574_n

Markisedesign AS med på laget

Markisedesign AS med på laget

Markisedesign AS har signert ny samarbeidsavtale for kommende sesong.

Med en gang du hører ordet Markisedesign tenker du sikkert det samme som alle andre. Her er det snakk om markiser. Vel, det er forsåvidt riktig, men Markisedesign AS er totalleverandør når det kommer til sol- og naboskjerming. De selger alt fra utvendige screens og markiser til innvendige rullegardinger, lameller og up/down plissegardiner.

Valget om å bli med på laget var enkelt for daglig leder Niklas Hatling og gjengen.

«Vi mener Trondheim bør, og så absolutt fortjener, å ha et ishockeylag i den øverste divisjonen i Norge. Vi ønsker derfor å bidra med det vi kan i alle fall. De siste årene har Nidaros også profesjonalisert seg noe voldsomt med alt som skjer i og rundt klubben, og har et spennende nettverk med masse fine folk som vi ønsker å bli bedre kjent med.» sier han til nidaroshockey.no

Markisedesign AS ble startet og drives av fire tidligere trønderske hockeyspillere. Sammen med Niklas finner vi også Svein Enok Nørstebø, Frank Gunnar Dahl og Trond Hatling. Er du med og støtter Nidaros Hockey kan du også få GRATIS montering av legenden Nørstebø som er deres tekniske sjef.

I tillegg kjører de nå en 40%-kampanje på alle innvendige produkter frem til den 15. august 2023, så her er det bare å hive seg rundt før sommeren kommer for fullt og gjør at soverommet eller stua koker.

Ta turen innom de på Rotvoll da vel!

Vi ønsker Markisedesign hjertelig velkommen med på laget!

SISTE NYTT

– Jeg vil hjelpe klubben og byen

LES MER

– Vi er minst like gode i år

LES MER

Rørosmeieriet utvider samarbeidet

LES MER