237329947_4421449177898446_5202955674556368370_n

– Nå skal jeg ta nye steg

– Nå skal jeg ta nye steg

Martin Fillingsnes (22) er klar for å ta nye steg i Nidarosdrakta. Foto: Dorthe Engh

Han fikk for alvor kjenne på seniorhockeyen sist sesong, og nå er han klar for å vise hva som bor i han. Martin Fillingsnes har signert ny A-lagskontrakt, og den anvendelige spilleren gleder seg til ny sesong.

«Nå gleder jeg meg bare til ny sesong skal starte. Jeg fikk prøvd meg mye på seniornivå i fjor, og på tross av en litt merkelig sesong på grunn av Covid-19 synes jeg både jeg og laget fungerte bra. Mye spilletid gjorde at jeg nå er enda bedre rustet til seniorhockey.» sier Fillingsnes til nidaroshockey.no

22 år gamle Fillingsnes var med til Gjøvik sist helg hvor han spilte begge treningskampene. Etter å ha spilt forrige sesong som løper var han her plassert på backplass ettersom laget hadde litt manglende dekning der. Det er en posisjon han er kjent med fra før.

Sikre deg sesongkort til kommende sesong så får du se Martin og resten av laget kjempe som løver

«Jeg har spilt back tidligere så det er ikke helt ukjent for meg. I det nye systemet til Henrik (Sahlin, hovedtrener web.red.) er backene litt mer offensive også, og det passer meg enda bedre.» sier Fillingsnes.

Men blir han å se fast på backplass eller som løper?

«Henrik har sagt at jeg kan bli å finne på begge plassene, og det er helt i orden for meg. Jeg spiller der laget trenger meg.»

Sportssjef Martin Jansson er veldig glad for at Fillingsnes tok utfordringen klubben ga han.

«Martin er en som jobber utrettelig, og som virkelig har vist at han ønsker seg en plass på laget. I tillegg så klager han aldri, og er en ordentlig lagspiller. At han også kan bekle alle posisjoner er jo også en fordel selvsagt.» sier en engasjert Jansson til nidaroshockey.no

Vi ønsker Martin lykke til med sesongen, og gleder oss til å se han gi 100% hver kamp sammen med resten av laget!

SISTE NYTT

– Skal forsøke å være som en fin årgangsvin

LES MER

Vi støtter Jentebølgen 2024

LES MER

– Føler meg som hjemme

LES MER