kalender

Nidaros Hockey Julekalender 2022

Nidaros Hockey Julekalender 2022

Endelig – Nidaros Hockey Julekalender er her!

Sammen med våre fantastiske samarbeidspartnere er det en glede for oss å introdusere den aller første JULEKALENDEREN i vår historie. Her kan du vinne fantastiske premier hver dag gjennom hele adventstiden, og det koster ikke skjorta heller!

For kun 100 kroner er du med i trekningen alle dagene!

Her har vi premier i alle fasonger, og våre samarbeidspartnere har vært mildt sagt gavmilde. Hva med et midtbygavekort på 5000,- på selveste julaften, eller en snasen massasjepistol?

Alt du trenger å gjøre er å Vippse 100 kroner per lodd du ønsker til 05050, og skriv inn din epostadresse i kommentarfeltet. Ønsker du mer enn én kalender betaler du bare dertil. 200 kroner gir 2 kalender, 500 kroner gir 5 kalendere og så videre. Du vil så få tilsendt din(e) kalender(e) på e-post i PDF-format samme kvelden, og denne må skrives ut og leveres fysisk ved henting av premier.

Hver kveld trekker vi ny vinner som annonseres på våre Facebook- og Instagramsider.
Samlet trekningsliste vil bli publisert her på hjemmesiden etter at kalenderen er avsluttet.

Vi anbefaler alle å kjøpe lodd før 1. desember for å være med i trekningen alle dager, men det vil også være mulig å kjøpe kalender etter denne datoen, frem til og med søndag 11. desember.

Nidaros Hockey ønsker å takke alle våre bidragsytere for støtte til kalenderen, og til deg som har kjøpt kalenderen vår.
Vi ønsker der en riktig god jul, og et godt nytt år!

Levering av gevinster avtales fortløpende. Alle gevinster må være avhentet innen 31. januar 2023 og en fysisk kopi av kalenderen må presenteres ved uthenting.
Uavhentede gevinster tilfaller lotteriets formål.
Tillatt antall solgte lodd: 1.900 eksemplarer. Ansvarlig for lotteriet: Nidaros Hockey

VIPPS 100 kroner per lodd til 05050, og skriv inn din epostadresse som kommentar.

SISTE NYTT

– Viktig å tenke langsiktig

LES MER

Velkommen på laget NIO Norway AS

LES MER

Sagøy AS utvider samarbeidet

LES MER