camp_header_hjemmeside

Nidaros Hockeycamp i vinterferien

Nidaros Hockeycamp i vinterferien

De siste hockeycampene har vært meget populære, og i vinterferien er den tilbake!

Nidaros Hockey arrangerer igjen hockeycamp i vinterferien 2020, uke 8 (17-21 februar), og vi håper å fylle den opp igjen!

NBNB! TA KONTAKT FØR BESTILLING! Søskenrabatt kroner 500,- (ta kontakt på camp@nidaroshockey.no for nærmere informasjon FØR bestilling)

VIKTIG INFORMASJON:
Det er begrenset antall plasser for denne campen da vi ønsker den beste opplevelsen for enhver deltager.

Sist måtte vi dessverre si nei til noen så her gjelder det å være tidlig ute!

Gruppene på påmeldingen er ment som en pekepinn, og det kan bli endringer om vi ser en overvekt i påmelding fra en årsklasse.

Noe er nytt fra tidligere camper:
– Alle gruppene, fra den minste til den største, har 5 dager deltagelse, mandag til fredag. Skulle det kun passe med noen av dagene vil det bli mulighet for å melde på for enkelte dager mot rabatt i prisen, men vi forbeholder oss retten til å prioritere de som kan være med hele uken i første omgang da dette er det beste for hele gruppen. Viktig å ta kontakt før påmelding dersom dette er av interesse.

– Frist for avmelding: 2 uker før campens start.

– Det vil bli de samme starttidspunktene og sluttidspunktene for hver av gruppene hver dag slik at dere slipper å sjekke timeplanen fra dag til dag. Dersom det ikke passer helt med henting av deltager på de som slutter tidligst, vil vi ha aktiviteter for de i hallen til minst 15:30.

– Fredag avsluttes campen som vanlig med kamp for hver klasse. Denne gangen blir det fullt introshow som vi ser på A-lagets kamper med både lys, røyk og musikk slik at deltagerne skal få kjenne litt på hvordan det er å entre isen i Leangen i samme stil som A-laget!

For mer informasjon og påmelding: https://www.deltager.no/nidaros_hockeycamp_vinterferie_2020

Velkommen skal dere være!

SISTE NYTT

– Jeg er en toveisback som liker å bidra offensivt

LES MER

Quality Hotel Prinsen utvider samarbeidet

LES MER

– Skal forsøke å være som en fin årgangsvin

LES MER