hockeycamp_header

Nidaros Hockeycamp Sommer 2021

Nidaros Hockeycamp Sommer 2021

Med noen små forbehold, er det igjen klart for hockeycamp i sommer!

Frokost, lunsj og frukt er inkludert i deltakerprisen.

NB! TA KONTAKT FØR BESTILLING! Søskenrabatt kroner 1500,- (ta kontakt på camp@nidaroshockey.no for nærmere informasjon FØR bestilling.)

VIKTIG INFORMASJON:

Det er begrenset antall plasser for denne campen da vi ønsker den beste opplevelsen for enhver deltager.

Sist måtte vi dessverre si nei til noen så her gjelder det å være tidlig ute!

Gruppene på påmeldingen er ment som en pekepinn, og det kan bli endringer om vi ser en overvekt i påmelding fra en årsklasse.

Noe er nytt fra tidligere camper:
– Alle gruppene, fra den minste til den største, har 5 dager deltagelse, mandag til fredag. Skulle det kun passe med noen av dagene vil det bli mulighet for å melde på for enkelte dager mot rabatt i prisen, men vi forbeholder oss retten til å prioritere de som kan være med hele uken i første omgang da dette er det beste for hele gruppen.

– Frist for avmelding: 2 uker (26.07.2021 kl 20:00) før campens start. Ingen refusjon etter denne datoen.

– Det vil bli de samme starttidspunktene og sluttidspunktene for hver av gruppene hver dag slik at dere slipper å sjekke timeplanen fra dag til dag. Dersom det ikke passer helt med henting av deltager på de som slutter tidligst, vil vi ha aktiviteter for de i hallen til minst 15:30.

– EKSTRA INFORMASJON VEDRØRENDE COVID-19: I og med at vi per i dag ikke vet hvor mange deltagere eksakt vi kan ha per gruppe er det satt begrensninger så langt, også blir det heller åpnet for flere plasser om dette lar seg gjøre med nye retningslinjer. Det er derfor ekstra viktig å være tidlig ute!

PÅMELDING HER

ER DIN GRUPPE FULL? Send oss en melding på camp@nidaroshockey.no med navn på deltager og fødselsår for å stå på venteliste. Blir det nok ekstra kan det bli satt opp en ekstra gruppe til for ett av alderstrinnene, eller du blir kontaktet først dersom det skulle bli avmeldinger.

SISTE NYTT

– Jeg vil hjelpe klubben og byen

LES MER

– Vi er minst like gode i år

LES MER

Rørosmeieriet utvider samarbeidet

LES MER