Nidaros Security er med videre som partner kommende sesong.

Nidaros Security leverer som mange vet vektertjenester og ordensvaktoppgaver, men består også av mer enn bare det. Områdesikring, arrangementssikkerhet, backstage service og VIP Close protection er blant tjenestene de leverer. I tillegg driver de med utleie av scenebarrikader og gjerder til forskjellige oppdrag. Litt ut av det blå har de også en minibuss med plass til 16 personer som leies ut med eller uten sjåfør.

Bemanningsansvarlig Lene Glasø er veldig glad for å være med videre på Nidaros-laget.

«Samarbeidet med Nidaros Hockey i fjor var både bra og givende, og vi var derfor ikke i tvil om at vi ønsket å fortsette samarbeidet. Vi tar med oss erfaringer fra arrangementer og ordensvaktsbransjen for å bidra til at klubben har økt sikkerhet på sine hjemmekamper. Vi synes det er viktig å støtte idretten i nærmiljøet, og vårt valg har i så måte falt på Nidaros Hockey.»

Bor det en liten vekter eller ordensvakt i deg? Nidaros Security har alltid bruk for gode ansatte så dersom du kunne tenke deg å jobbe innenfor vekteryrket er du hjertelig velkommen til en uforpliktet prat med de.

Du kan nå Lene Glasø på telefon 400 500 63 eller bemanning@nidaros-security.no

Vi ønsker Nidaros Security velkommen med videre på laget!

Flere nyheter

PosLagGPPTS
13575
23570
33565
43559
53548
63548
73541
83514

SAMARBEIDSPARTNERE