_MG_6086

Nidaros vs Hasle-Løren

Nidaros vs Hasle-Løren

Vi er klare for nok en hockeyhelg på hjemme-is, og denne helgen skal vi sette ekstra pris på alle damer med «Ladies night» på søndag.

Forrige helg endte med seks nye poeng for Nidaros da Grüner var på besøk. Selv om spillet ikke var hundre prosent endte det med to solide seiere 6-2 og 6-3 for hjemmelaget. Hasle-Løren kommer fra to tøffe kamper mot Comet, helgens kamp vant de 3-1, mens onsdagens hjemmekamp endte med 3-2 sier for Comet.
Begge lag har mye å spille for. Gjestene fra hovedstaden spiller sine to siste kamper for sesongen denne helgen, og ønsker nok å avslutte med stil. Nidaros, som fortsatt har to kamphelger igjen, spiller for å klatre forbi motstander Hasle-Løren på tabellen og overta fjerdeplassen.
Nidaros har fortsatt en skadeplaget tropp, men et lyspunkt er at Andreas Svedlund er ventet tilbake etter sykdom.

Gutta har stor tro på å fortsette den gode trenden de har hatt den siste tiden, selv om det blir to tøffe kamper. – Vi har møtt de to ganger tidligere, og det var to tette og jevne kamper. Det kommer det nok til å bli i helga også, sier Svein Petter Falk-Larssen etter fredagens trening. Trønderen sier selvtilliten i gruppa er stor og alle har stor tro på maks poengfangst. – Vi har vært inne i en god periode ganske lenge nå, så jeg har stor tro på at det blir en morsom helg for vår del. Og at alle seks poengene blir igjen i Trondheim.

Søndag er det morsdag, og i den anledning ønsker vi i Nidaros alle sammen velkommen til ny kamp med gratis inngang for alle damer. De vil også få gratis puck i puckkastekonkurransen (så langt lageret holder), Hockey mot kreft blir å finne i hallen, det samme blir frisørsalongen Fiinbeck og Fia og naprapattjenesten Din Naprapat. Vi gleder oss til en fin hockeyhelg med ekstra fokus på damene.

Poengtoppen
Hos Nidaros topper fortsatt Mathias Saksvik Bààr poengstatistikken med 38 poeng fordelt på 11 mål og 28 assist, Dag-Morten Wehn med 37 poeng fordelt på 16 mål og 21 assist, mens Svein Petter Falk-Larssen står med 23 poeng fordelt på 14 mål og 9 assist.
Hos gjestene fra Hasle har Fredrik Csisar 39 poeng fordelt på 14 mål og 25 assist, Petrus Olivestam har 34 poeng fordelt på 11 mål og 23 assist, mens Rasmus Forsberg står med 32 poeng fordelt på 11 mål og 21 assist.

Møt opp i Leangen lørdag klokken 15:00 og søndag klokken 16:00 for helgas beste underholdning!

Billetter kan kjøpes HER! eller i billettluka før kamp.

 Billettpriser:
Voksen: 115,- / 135 (i billettluka)
Student / Honnør: 100 / 120 (i billettluka)
Barn til og med 15 år: Gratis

Søndag er det gratis inngang for alle damer!

SISTE NYTT

– Skal forsøke å være som en fin årgangsvin

LES MER

Vi støtter Jentebølgen 2024

LES MER

– Føler meg som hjemme

LES MER