Nidaros Hockey + TicketCo = Sant.

For å kunne gjøre ting litt lettere for deg som tilskuer samt gi litt flere valgmuligheter bestemte klubben seg for å endre billettleverandør over nyttår. Vår nye leverandør TicketCo har god erfaring med levering av billetter til idretten, og har du vært på Lerkendal de siste årene kjenner du godt til systemet fra før. Her er det blant annet inget behov for å lage konto før du bestiller billett som gjør ting langt enklere for deg som tilskuer.

I tillegg gir det oss litt flere valgmuligheter som helgepass hvor du til en redusert pris kan kjøpe billett til begge kampene mot Gjøvik helgen 28. og 29. januar, og en lignende pakke vil finne sted ved Play-in og eventuell kvalik. Som en liten bonus kan du også velge å kjøpe med en matmeny samtidig som du kjøper billett, og spare noen kroner her også. Ønsker du en pølsemeny sammen med billetten? Da betaler du denne sammen med billetten og bare viser kvitteringen i hovedkiosken i Leangen når du kommer på kamp så får du maten servert. Enkelt, ikke sant?

Billettene oppbevares enkelt enten på mail, i TicketCo-appen eller i Lommebok / Wallet-app’en på din iPhone eller Android-telefon.

Sesongkortinnehavere

Sesongkortinnehavere og de som hadde kjøpt billett til kampene mot Gjøvik allerede har fått tilsendt nye sesongkort allerede (har du ikke mottatt mail om dette, ta gjerne kontakt på daniel@nidaroshockey.no så skal vi få ordnet opp dette med en gang.) Samarbeidspartnere får sine nye kort i løpet av denne uken slik at de er klare i god til kampene mot Gjøvik.

Vi gleder oss til å kunne ta i mot dere enda lettere enn før når pucken endelig droppes i Leangen igjen 28. januar klokken 15:00!

Billetter fås kjøpt på våre flunkende nye billettsider.

NB! Dette er også årets Mental Helse-kamp, og mer informasjon rundt dette kommer snart!

Flere nyheter

Nidaros Hockey vs Gjøvik

PosLagGPPTS
12964
22958
32951
43050
53048
62939
72933
8298

SAMARBEIDSPARTNERE