header_52

– Ønsket var alltid å spille her i byen

– Ønsket var alltid å spille her i byen

Svein Petter Falk-Larssen (27) er klar for ny sesong i Nidaros.

Sist sesong leverte han 39 poeng på 35 seriekamper, og er en av lagets mest rutinerte spillere som kommer godt med både i garderoben og når det skulle være tette kamper på isen. De siste ukene har det vært spekulasjoner i media om hvor han skulle ende opp neste sesong, men for Svein Petter Falk-Larssen selv var det alltid ønskelig å spille i Trondheim.

– Jeg er glad vi kom til enighet ettersom jeg hele veien har hatt et ønske om å spille her i byen. Ønsket om å lykkes med opprykk sammen med denne gjengen er enda tilstede, og jeg er ikke klar for å gi meg enda. sier den sindige 27-åringen til nidaroshockey.no

KONTINUITET VIKTIG

Det har vært litt utskiftninger på trenersiden de siste årene, og «Falken» er klar på at årets situasjon vil være en fordel.

– Jeg tror vi har godt av å ha den samme treneren fra start av, og at mye av det samme laget er med videre. Du så det på sesongen i fjor også at vi ble bedre og bedre utover sesongen ettersom vi ble bedre kjent med både system og hverandre. Det gjør at vi er mer forberedt inn i sesongen, og også på slutten av sesongen.

Men før sesongen ordentlig starter igjen i august er det tid for en liten sommerferie. Det betyr ikke at det ligges på latsiden av den grunn. Her gjelder det å være best mulig forberedt for det som kommer.

– Jeg kommer til å bruke sommeren på å slappe av, men selvsagt er det viktig å holde seg i form også. Det kan nok fort tenkes at det blir noen runder golf også.

Avslutningsvis gir vi som vanlig spilleren valget om å velge neste signering, og svaret til «Falken» er kort og konsist.

– Neste signering ut hadde vært Mattias Halvorsen.

Vi gleder oss til å se Svein Petter tilbake i den samme gamle #52-drakten den kommende sesongen!

52-FALK-LARSEN_signatur
Falk-Larsen galleri 4
Svein Petter Falk-Larssen bøtta inn poeng sist sesong, og er klar for å gjøre det samme kommende sesong. Foto: VinnVinn Reklame AS

SISTE NYTT

– Viktig å tenke langsiktig

LES MER

Velkommen på laget NIO Norway AS

LES MER

Sagøy AS utvider samarbeidet

LES MER