header_draktpresentasjon

Oppdaterte drakter – oppdatert logo

Oppdaterte drakter – oppdatert logo

En ny sesong står for døren, og i den anledning følger også oppdaterte drakter. I tillegg har vi gleden av å presentere oppdatert logo.

Sist sesong ble det gjort endringer i draktfarger i siste liten etter noen misforståelser. Disse misforståelsene viste seg å bli godt mottatt, og fjorårets drakter ble veldig populære, noe som ble gjenspeilet i at samtlige kampbrukte drakter ble solgt under vårens draktauksjon.

Denne sesongen har vi gjort små endringer for å få fargene nærmere slik vi ønsker de, og sette vårt eget preg på draktene. Styremedlem Rupert Pearn har hatt hovedansvaret for årets drakter, og det er en meget fornøyd ire nidaroshockey.no snakker med.

Nidaros Hockey har fått oppdatert logo før årets sesong.

«Dæm e kjæmpefin, itj saint?!», er det første Rupert sier på så godt trøndersk som han klarer da han viser frem draktene.

«Vi fikk jo litt sjokk i fjor da draktene ble levert i andre farger enn vi hadde tenkt, men som de fleste er enige om så ble det endret til det bedre. Det vi ønsket i år var å gi vårt eget personlige preg på det hele, og med årets drakter er vi langt nærmere akkurat det. I tillegg til endringene vi har gjort på logoen blir dette en pakke vi kan være stolt av.», sier han meget entusiastisk.

For det er ikke bare draktene som er oppdaterte i år. Også logoen har fått en liten «ansiktsløftning» for å friske opp hele inntrykket av klubben. Blant annet har den fått en tynn gullkant rundt seg, som signaliserer vikinger på tokt.

«Vi er jo Nidaros! Vi er vikinger, og vikinger jakter gull. Det gjør vi også.» konstanterer Rupert.

Sammen med Rupert har også Nicolas Santamarta deltatt i prosessen med fornyingen, og etter hvert vil det bli mulig å kjøpe supporterutstyr i de nye fargene, som Nicolas har vært med å designe.

I tillegg til endringer skal nå hele klubben bruke identiske drakter. Det betyr at U16, U18 og U21 har de eksakt samme fargene som A-laget, noe som ikke var tilfellet sist sesong. På bildet over kan du se Jesper Rabben Arntsen (U16), Simen Øyen (U18), Sigve Bråten (A-lag) og Kristian Kjeldsberg (U21) i de respektive hjemme- og bortedraktene.

Tilgang til den nye logoen, og retningslinjer rundt bruk av denne finner du på denne siden.

SISTE NYTT

– Viktig å tenke langsiktig

LES MER

Velkommen på laget NIO Norway AS

LES MER

Sagøy AS utvider samarbeidet

LES MER