header_rorosmeieriet

Rørosmeieriet utvider samarbeidet

Rørosmeieriet utvider samarbeidet

Norges fremste økologiske meieri er med videre på laget.

Rørosmeieriet er Norges fremste økologiske meieri. Kunnskap og respekt for dyrenes egenart er selve grunnlaget for økologisk husdyrhold. God dyrevelferd og dyrehelse er viktige prinsipper, samtidig som dyrene gir viktige bidrag til et allsidig og balansert økologisk landbruk.

God mat er en opplevelse på mange måter. Du kan besøke Rørosmeieriet og se, prøve, lytte og smake hvordan produktene deres blir til i takt med naturen.

Under omvisningen får du et innblikk i den spennende historien til Rørosmeieriet, og du får sett hvordan produktene deres blir produsert.

Det er flere smaksprøver underveis, og det er også muligheter til å delta på aktiviteter.

Omvisningen passer for voksne og barn over 6 år. Omvisningen tar ca 1,5 time.

Omvisningen ender i meieributikken. Her selger vi ulike «minner», våre meieriprodukter, og enkel kafe-meny.

Mer om denne omvisningen finner du på deres hjemmesider.

Salgssjef Lars-Eric Granqvist er svært godt fornøyd med å være med på Nidaros-laget.

– Vi er stolte av at Nidaros ønsker oss som samarbeidspartnere, og vi håper at vi sammen kan nå nye mål. Trening og mat går jo hånd i hånd, sier han til nidaroshockey.no

Salgs- og markedssjef Daniel Björnberg hos Nidaros Hockey påpeker spesielt ett område hvor Rørosmeieriet er fremtredende.

– Vi er på generell basis utrolig glade for å ha med Lars-Eric og Rørosmeieret på laget, og det er ekstra viktig med bidraget deres rundt våre hockeycamper. Det er viktig at våre deltagere får rikelig og riktig næring i løpet av hockeycampen, og her passer produktene til Rørorsmeieriet midt i blinken. At de nå også går inn for å utvide avtalen ytterligere er selvsagt svært gledelig.

SISTE NYTT

– Viktig å tenke langsiktig

LES MER

Velkommen på laget NIO Norway AS

LES MER

Sagøy AS utvider samarbeidet

LES MER