_MG_4697 1

Sesongavslutning i Halden

Sesongavslutning i Halden

Gutta reiser til Halden for å spille sesongens to siste kamper mot Comet, og med det prøve å kjempe seg til tredjeplassen på tabellen.

Foto: Elisabeth Almhjell
Årets sesong gikk ikke helt etter planen, og uten mulighet for å nå opprykkskvalik blir helgens kamper de to siste før vi tar en lang sommerferie.

Det betyr ikke at laget ikke har noe å spille for i disse to kampene selvsagt. Først og fremst er det kampen om tredjeplassen i 1. divisjon 2017/2018 som ligger i potten, og mange av spillerne husker enda det sviende nederlaget i Halden ishall for ett år siden, som hindret GET-ligaspill til Trondheim.

Tabellsituasjonen tilsier at Nidaros må vinne begge kampene i helgen for å ta over tredjeplassen, og én av disse seirene må også komme i ordinær spilletid.

Av spillere som ikke blir å finne på isen i Halden er Thomas Wiig, Daniel Vestavik Hofstad og Ole Christian Westad Larssen. På trenerbenken blir trønderhockey-legenden Ilya Dubkov å finne, da hovedtrener Jan Morten Dahl blir hjemme etter prolaps-operasjon som ikke passer godt overens med sesongens lengste busstur.

Poengtoppen
Hos Nidaros topper fortsatt Mathias Saksvik Bààr poengstatistikken med 44 poeng fordelt på 14 mål og 30 assist, Dag-Morten Wehn med 42 poeng fordelt på 19 mål og 23 assist, mens Svein Petter Falk-Larssen står med 26 poeng fordelt på 15 mål og 11 assist.
Hos hjemmelaget Comet troner Einar Egeland øverst på statistikken med 46 poeng fordelt på 19 mål og 27 assist, Ugnius Cizas har 37 poeng fordelt på 17 mål og 20 assist, mens Fredrik Olsson har 33 poeng fordelt på 13 mål og 20 assist.

Kampstart for kampen på lørdag er klokken 16:00 og på søndag starter kampen 14:30.
Kampene kan følges live på LiveArena, eller via HockeyLive.

SISTE NYTT

– Viktig å tenke langsiktig

LES MER

Velkommen på laget NIO Norway AS

LES MER

Sagøy AS utvider samarbeidet

LES MER