_MG_3224

Siste innsats før juleferien!

Siste innsats før juleferien!

Det er klart for siste hockeyhelg før julepausen når Nidaros setter seg på bussen til hovedstaden for å møte overraskelseslaget Grüner.

Helgens motstander Grüner ligger på en overraskende andreplass i ligaen, og har levert sterke resultater så langt i sesongen. Forrige helg gjestet Narvik Grünerhallen, noe som endte med tre poeng til hvert av lagene, med en solid 4-0 seier til hjemmelaget i søndagens kamp.

Nidaros på sin side fikk det tøft da Comet Halden gjestet Leangen sist helg, og kun ett poeng ble igjen i Trondheim da serielederne tok turen hjem til Østfold. Likevel kan vi glede oss over at Thomas Wiig er tilbake på isen etter skade, mens Inge Stokvik gjorde comeback med scoring!

Da lagene møttes i Leangen tidligere i høst endte det med en 3-1 seier til Grüner lørdag, mens Nidaros fikk med seg to poeng fra søndagskampen etter straffeslag. Nå vil gutta fra Trondheim ha revansje. – Vi skal ned dit og vinne seks poeng sier kaptein Sigve Bråten bestemt før avreise. Han legger til at Grüner er et godt lag, men det er ingen umulighet å ta med seg alle poengene fra helgen. – Grüner er samspilte i oppspillsfasen, og kom enkelt til gjennom midten da de spilte her i høst. De er ikke så raske men veldig smarte, sier han og påpeker at det er viktig å unngå unødvendige utvisninger for at det skal gå Nidaros sin vei!

 Topp tre poengplukkere
Hos Nidaros topper Dag-Morten Wehn med 28 poeng (12+16), Daniel Vestavik Hofstad med 27 poeng (11+16) og Andreas Svedlund med 21 poeng (8+13).
Hos hjemmelaget Grüner har Vojtech Zounek 28 poeng (9+19), Herman Sagfossen har 27 poeng (7+20), mens Victor Zetterberg har 26 poeng (7+19).

Kampene spilles lørdag 16:00 og søndag 15:30 i Grünerhallen! Følg også kampene live på LiveArena, Hockey.no
eller på sosiale media: Nidaros Hockey.

 Vi ønsker Sigve og resten av Nidarosgutta lykke til! 

 

SISTE NYTT

17. mai feiring i stil

LES MER

– Kan forvente intensiv hockey

LES MER

Lisens og styreinfo

LES MER