8_niemi

– Skal dra min del av lasset

– Skal dra min del av lasset

Hugo Niemi (23) har signert for Nidaros Hockey.

Den første nye importen som kommer inn dørene på Leangen denne sesongen er den 23 år gamle svenske backen Hugo Niemi. Han kommer fra spill under coach Victor Wallson i Tegs i Sverige, og har en historie med flere kjente fjes for Nidarossupporterne.

Foruten å spille sammen med tidligere Nidaros-spiller William Magnusson sist sesong har han også spilt sammen med Sander Hermanstad, Olliver Dahlin og Isac Eriksson som alle har vært i klubben tidligere, men det var kun Magnusson han pratet med før han tok turen til Trondheim.

«Jeg snakket en hel del med William om Nidaros, også synes jeg Victor (Wallson web.red.) er en veldig bra trener. Når jeg da fikk muligheten til å følge med han til Trondheim og Nidaros var det ikke noe tvil om hva jeg ønsket. I tillegg har jeg kun hørt gode ord om Nidaros fra de spillerne jeg har snakket med.» sier svensken til nidaroshockey.no

Stor og solid back

Utenfor ishockeyen skal Hugo jobbe i Trondheim. Hva og hvor er ikke avklart enda, men han kommer alene til byen, og er en veldig rolig type fra nord-Sverige som liker å tilbringe mye av fritiden ute i naturen.

Han har selvsagt forventninger til sesongen som alle andre, både for laget og seg selv.

«Målet kommende sesong er jo helt klart opprykk, og det må jeg si meg enig i klubben om. Så skal jeg gjøre min del for å dra lasset slik at det blir mulig å gjennomføre. Jeg gleder meg til å komme i gang!» avslutter den solide backen.

Sportssjef Martin Jansson er som vanlig godt fornøyd når vi snakker med han om nye signeringer.

«Hugo er en bunnsolid back med god størrelse som skal være litt ‘sjef’ i forsvaret vårt. Vi har hentet han til Trondheim først og fremst for sine defensive kvaliteter, men han kommer nok også til å bidra i det offensive. Vi har trengt en stabil back i bakre rekker som har litt størrelse, og Hugo passer perfekt til denne rollen. Jeg tror Nidarospublikummet vil like det de får se.» sier han til nidaroshockey.no

Vi gleder oss til å se Hugo Niemi på isen i Nidarosdrakten kommende sesong!

SISTE NYTT

– Viktig å tenke langsiktig

LES MER

Velkommen på laget NIO Norway AS

LES MER

Sagøy AS utvider samarbeidet

LES MER