GP0A6280 kopi

Sponsorkampen 2023

Sponsorkampen 2023

Årets sponsorkamp ble gjennomført i helgen, og vi tør påstå det var en knakandes suksess. Foto: Elisabeth Almhjell

Hvert år samler vi våre samarbeidspartnere til en samling på glattisen. Her får mange av de som hjelper oss å holde hjulene i gang prøvd seg i et element de ikke er helt vant med. Ferdighetene var spredd fra det veldig enkle til noen gjestespillere som vi har sett i ishallen i mange år. Denne kombinasjonen skapte mange morsomme situasjoner, men en ting var helt sikkert – latteren og smilet satt løst i Leangen Ishall lørdag kveld.

Representanter fra Aneo, Salmar, Quality Hotel Prinsen, Sparebank1 SMN, Rosing, NIHF Region Midt, XPT og Løft Kiropraktikk & Fysioterapi skapte en nydelig bukett med ishockeyspillere på isen, og en svært hyggelig bankett hos Café Grafen etter kamp. Det er nok kun her du får se konsersjefen i Aneo, Ståle Gjersvold, konkurrere på is mot blant andre gamle storheter som Dag-Morten Wehn og Joakim Erbe.

Konsernsjef i Aneo Ståle Gjersvold storkoste seg under Sponsorkampen 2023. Foto: Elisabeth Almhjell
Marius «BK» Kristoffersen har grunn til å smile for tiden med tabelltopp i 1.divisjon, og smilet ble ikke mindre på lørdag. Foto: Elisabeth Almhjell

Det ble til slutt en meget spennende kamp som til slutt endte som slike kamper bør gjøre, uavgjort. 9-9 sto det på resultattavlen når sluttsignalet gikk, og etter en veldig uhøytidelig straffeslagskonkurranse på slutten, ble det til slutt laget til Oscar Annell (hvite drakter) som gikk seirende ut av festen. Uten at noen egentlig brydde seg så hardt om resultatet.

Bankett med stil

Etter kampen fikk også samarbeidspartnerne litt innsikt i hvorfor ishockey er så spesielt med garderobepraten og kameratskap. At det tar litt ekstra tid å få på av og på seg utstyret som trengs for å spille ishockey gjør at man tilbringer mer tid i garderoben i ishockey enn i andre idretter, og det er her kameratskapet vokser ekstra. En time etter kamp tok de aller fleste turen ned til Café Grafen i toppen av nordre gate for en aldri så liten bankett.

Her ble det delt ut priser til noen av prestasjonene i løpet av kvelden:

  • Kampens mål: Vidar hos Quality Hotel Prinsen
  • Kampens mest forbedrede: Lars hos Løft Kiropraktikk & Fysioterapi.
  • Kampens Ballerina: Ulf hos Quality Hotel Prinsen
  • Banens beste: Jahn Richard hos XPT
Ulf hos Quality Hotel Prinsen mottok prisen som kampens ballerina på banketten på Café Grafen. Foto: Elisabeth Almhjell

Alt i alt var det uten tvil en vellykket kveld, og alle var ens om at dette ønsker de å være med på neste år også!

Vi ønsker å rette en stor takk til alle som deltok på denne fantastiske kvelden, alle de frivillige som gjorde det mulig å arrangere og vår gode samarbeidspartner Café Grafen som dessverre ikke kunne stille på is denne gang, men som leverte til terningkast seks etter kamp med sin bevertning!

Flere bilder fra kvelden kan du finne på fotograf Elisabeth Almhjells sine sider.

SISTE NYTT

Velkommen på laget, Riis Bilglass

LES MER

En kveld på Grafen

LES MER

Velkommen på laget NorEngros

LES MER