header_staffon

Staff ON utvider samarbeidet

Staff ON utvider samarbeidet

Rekrutteringspartneren Staff ON utvider den kommenede sesongen samarbeidet med Nidaros Hockey

Oppdag rekrutteringspartneren Din i Midt-Norge – Staff ON

Hos Staff ON spesialiserer de seg på å finne de rette talentene som passer perfekt inn i din bedriftskultur. Med sin ekspertise og erfaring innen rekruttering og bemanning, tar de arbeidet med å finne de beste kandidatene. Deres engasjerte team bruker både moderne teknologi og personlig tilnærming for å sikre kvalitet i alle ledd av rekrutteringsprosessen.

Velg Staff ON – hvor talent møter kultur, og suksess starter!

Forsterket partnerskap: Staff ON og Nidaros Hockey bygger fremtiden sammen

– Som en ivrig bedrift innen rekruttering og bemanning i Midt-Norge, er Staff ON begeistret for å gå inn i vårt andre år av partnerskapet med Nidaros Hockey, og øker vårt engasjement i dette spennende samarbeidet. Gjennom Nidaros Nettverk har vi funnet unike muligheter for nettverksbygging som bringer oss nærmere lokalsamfunnet og fremmer våre verdier av samhold og profesjonalitet. I år vil vi styrke våre bånd enda mer og inviterer våre klienter til å dra nytte av spesialtilbud som feirer denne satsningen. Bli med oss i å støtte og vokse sammen med Nidaros Hockey, og opplev hvordan profesjonell sport og rekruttering kan samarbeide for gjensidig suksess! sier daglig leder Bjørn Falk-Larssen til nidaroshockey.no

Begge parter fornøyde

Også salgs- og markedssjef i Nidaros Hockey, Daniel Björnberg, er godt fornøyd med samarbeidsavtalen med Staff ON.

– Staff ON har vært en berikelse for partnernettverket og vi er svært glade for å ha de med videre. At de i tillegg velger å øke engasjementet sitt setter vi selvsagt stor pris på, og det hjelper også oss mot å utbedre nettverket enda mer.

Vi ønsker Staff ON velkommen med videre på laget!

Daglig leder hos Staff ON, Bjørn Falk-Larssen og Daniel Björnberg er begge godt fornøyde med avtalen partene har inngått.
header_staffon
Staff ON utvider samarbeidet sitt med Nidaros Hockey

SISTE NYTT

– Viktig å tenke langsiktig

LES MER

Velkommen på laget NIO Norway AS

LES MER

Sagøy AS utvider samarbeidet

LES MER