Våre gode venner hos Sirkus Shopping er med på laget i to nye år.

Sirkus Shopping har allerede vært med på laget i lang tid, og nå er det klart at de blir med i minst to nye år! Kjøpesenteret som ligger et halv-kraftig steinkast unna ishallen tilbyr butikker, restauranter og tjenester i alle former, og tar alltid gladelig i mot både hockeysupportere og andre.

Senter- og markedskonsulentene Ida Melhuus og Tina Sandneseng er strålende fornøyd med å være med Nidaros Hockey videre.

«Sirkus Shopping ønsker å støtte alt det gode arbeidet som gjøres i lag og foreninger. Så vel barne- og ungdomsidretten som elite med idrettsglede og fokus på daglig aktivitet. Trondheim har mye å være stolt over, og hockeyen i Trondheim er i stor vekst. Nidaros Hockey vil være et naturlig samlingspunkt for alle hockeyinteresserte, og der føyer vi oss inn i rekken.»

Men hva ønsker senteret å få ut av samarbeidet med en ishockeyklubb?

«Vi er glade for å kunne støtte aktiviteter i nærmiljøet, og for Sirkus er det også fint å komme ut på ulike arenaer i byen der vi kan bli kjent med barn og unge.» sier duoen.

Sirkus Shoppings visjon: Sirkus Shopping skal skape begeistring, glede og gi sine gjester en annerledes shoppingopplevelse.

Vi ønsker Sirkus Shopping velkommen med videre på laget, og anbefaler alle våre supportere å ta turen innom kjøpesenteret på Falkenborg. Besøk gjerne deres hjemmesider på sirkusshopping.no

Flere nyheter

Tilbake til forsiden

Hasle Løren vs Nidaros Hockey

PosLagGPPTS
1412
239
348
446
544
633
730
730

SAMARBEIDSPARTNERE