305164881_470773488283448_9138855013684587356_n

To nye år med Sirkus Shopping

To nye år med Sirkus Shopping

Våre gode venner hos Sirkus Shopping er med på laget i to nye år.

Sirkus Shopping har allerede vært med på laget i lang tid, og nå er det klart at de blir med i minst to nye år! Kjøpesenteret som ligger et halv-kraftig steinkast unna ishallen tilbyr butikker, restauranter og tjenester i alle former, og tar alltid gladelig i mot både hockeysupportere og andre.

Senter- og markedskonsulentene Ida Melhuus og Tina Sandneseng er strålende fornøyd med å være med Nidaros Hockey videre.

«Sirkus Shopping ønsker å støtte alt det gode arbeidet som gjøres i lag og foreninger. Så vel barne- og ungdomsidretten som elite med idrettsglede og fokus på daglig aktivitet. Trondheim har mye å være stolt over, og hockeyen i Trondheim er i stor vekst. Nidaros Hockey vil være et naturlig samlingspunkt for alle hockeyinteresserte, og der føyer vi oss inn i rekken.»

Men hva ønsker senteret å få ut av samarbeidet med en ishockeyklubb?

«Vi er glade for å kunne støtte aktiviteter i nærmiljøet, og for Sirkus er det også fint å komme ut på ulike arenaer i byen der vi kan bli kjent med barn og unge.» sier duoen.

Sirkus Shoppings visjon: Sirkus Shopping skal skape begeistring, glede og gi sine gjester en annerledes shoppingopplevelse.

Vi ønsker Sirkus Shopping velkommen med videre på laget, og anbefaler alle våre supportere å ta turen innom kjøpesenteret på Falkenborg. Besøk gjerne deres hjemmesider på sirkusshopping.no

SISTE NYTT

– Viktig å tenke langsiktig

LES MER

Velkommen på laget NIO Norway AS

LES MER

Sagøy AS utvider samarbeidet

LES MER