42919032_2121023857915799_6932898761383346176_o

Tyve poeng på to kamper

Tyve poeng på to kamper

Det ble målrike kamper i Manglerudhallen da noen av A-lagsgutta tok turen sammen med U21-laget i helgen. (Arkivfoto: Elisabeth Almhjell)

A-laget hadde i helgen kampfri, og da gikk turen til Oslo og Manglerudhallen for det dobbeltmøte med Manglerud Star for A-lagsspillerne Daniel Vestavik Hofstad, Mathias Eilertsen Jonassen, Anders Rønning Mandal, Andreas Aune, Sander Skålvoll, Mathias Yttereng og Ole Christian Westad Larssen. Poengfangsten for laget ble noe skral med kun ett poeng fra lørdagskampen mot et sterkt Manglerud-lag, men poengproduksjonen til trioen Vestavik Hofstad, Jonassen og Westad Larssen må man kunne kalle i overkant bra.

Syv poeng på to kamper er ikke hverdagskost, men dertil hyggelig for Mathias Eilertsen Jonassen. Foto: Nobra Foto

Med tre mål og fire assist på de to kampene ledet Eilertsen Jonassen an gruppa som poengkongen, tett fulgt av Westad Larssen med  to mål og fire assist, og Vestavik Hofstad hakk i hel med to mål og tre assist. Totalt sto dermed denne trioen for hele atten poeng på helgens to kamper. Tar vi med ett mål for Rønning Mandal og en assist for Aune teller vi totalt tyve målpoeng på A-lagsgutta denne helgen. Det er noe å ta med seg inn mot neste helgs kamper mot Storhamar hjemme i Leangen Arena.

Eilertsen Jonassen var naturligvis godt fornøyd med poengproduksjonen i helgen, men føler laget har mer å gå på.

«Det gjør jo naturligvis godt å gjøre så mye poeng, og det gjør jo også masse for selvtilliten min inn mot neste helgs kamper mot Storhamar, men jeg må jo innrømme at det hadde smakt enda bedre om vi hadde fått med oss en seier eller to i helga. Vi spiller bra til tider, men så blir det litt mye pucktitting og kaos i egen sone som gjør at vi ikke klare å tette igjen bakover. Vi er ikke flinke nok i viktige situasjoner hvor vi skal ha en mulighet til å utligne, og da spesielt i dagens kamp (søndag red.anm.). Vi har også mye overtallsspill hvor vi bør sette en scoring, men har ikke marginene med oss. Nå må vi bare se framover. Vi scorer jo mer enn nok mål for å vinne kampen egentlig, og det er ett steg i riktig retning framover i sesongen. Blir vi litt mer disiplinert i egen sone så blir dette veldig bra.»

Lørdag endte kampen med tap 5-6 i sudden death, mens søndagens kamp endte med 6-8 tap.

Nå venter en god uke med trening for våre gutter, får det igjen manes til kamp i Leangen Arena. Billetter får du kjøpt her.

SISTE NYTT

– Skal forsøke å være som en fin årgangsvin

LES MER

Vi støtter Jentebølgen 2024

LES MER

– Føler meg som hjemme

LES MER