Endelig ikler også kvinnene seg Nidarosdrakten.

Det er en sann glede for oss i Nidaros å ønske kvinnene i trøndersk hockey velkommen på laget. Fra og med denne sesongen skal vi sammen fronte logoen, drakten og verdiene til Nidaros Hockey. Nidaros Kvinner vil i utgangspunktet bli en del av Nidaros Hockey junior.

«Dette er en gledens stund for trøndersk hockey. Nå begynner vi å bli mer og mer komplett, og jo flere jo bedre.» sier Steinar Jonassen i Nidaros Junior som har stått for mye av dialogen mellom klubbene.

#20 Tonje Maria Rathe var Nidaros Kvinners representant på kickoffen til Fjordkraft- og Bambusaligaen i Oslo før sesongen.

Det har nemlig vært et sterkt ønske i Nidaros over tid å få kvinnelaget inn under Nidarosparaplyen, og timingen var nå god for å gjøre hverandre sterkere. Ikke bare initiert av NIHFs resolusjon på forbundstinget om økt jente- og kvinnesatsning nasjonalt, men også etter sterkt ønske fra kvinnene selv. Nå kan begge parter nyte godt av ressurser seg imellom.

«Enten det er i trenerrommet, på kontoret, blant frivillige eller i markedsføring så nyter begge parter godt av dette, og kommer styrket ut av det. Endelig jobber alle sammen mot et felles mål!» sier Jonassen entusiastisk.

– Dette har jeg lengtet etter i flere år

Rune «Supermainn» Jonsdal har vært en sterk ressurs for det som har vært Wings Damelag, og også han ser frem til at klubben nå blir Nidaros.

«Dette er et langt steg i riktig retning for kvinnehockeyen. Bare det at jentene kan ikle seg Nidaros-logoen i seg selv er jo fantastisk, men muligheten til å dele på ressurser vil komme til nytte for begge parter. Det er synd at det har tatt så langt tid at vi er kommet dit vi er i dag, men nå er vi der, og da skal vi gjøre det beste ut av det. Dette har jeg lengtet etter i flere år. Jeg gleder meg til fortsettelsen.» sier en som vanlig energisk Jonsdal til nidaroshockey.no

Nidaros Kvinner vil spille i Bambusaligaen i år som i fjor. En liga som dette året har fått hele tre nye lag. Bergen, Furuset og Lillehammer er ny i Bambusaligaen som nå består av åtte lag. Wing Kvinner Elite avsluttet forrige sesong med en knallsterk bronsemedalje i final 4. Denne sesongen vil nok konkurransen bli større enn noen gang.

Kvinnene får muligheten til å revansjere seg for semifinaletapet mot Stavanger Oilers når de sesongåpner i Stavanger 17. og 18. september.

Vi ønsker Nidaros Kvinner hjertelig velkommen til klubben, og gleder oss til reisen videre sammen!

Her finner du blant annet oversikt over spillerstallen til Nidaros Kvinner.

Flere nyheter

Tilbake til forsiden

Hasle Løren vs Nidaros Hockey

PosLagGPPTS
1412
239
348
446
544
633
730
730

SAMARBEIDSPARTNERE