malerkompaniet_header

Velkommen på laget: AS Malerkompaniet

Velkommen på laget: AS Malerkompaniet

Malere og hockeyspillere er ingen ukjent kombinasjon. Derfor falt det seg naturlig for AS Malerkompaniet å bli med på laget vårt.

AS Malerkompaniet har 11 ansatte og har holdt på godt og vel 27 år med alt av inn- og utvendig malerarbeider, gulvlegging i tørre og i våtrom. Dette utfører de på alt av eneboliger, leiligheter eller forretningsbygg. Deres kunder er alt fra de private, næringsdrivende og entreprenører. De har et godt samarbeid med både rørleggere, murere og byggmestere slik at de kan ta på seg alt som er i ROT markedet (Rehabilitering, oppussing og tilbygg), samt nye eneboliger, nye leilighetsblokker og næringsbygg. Ingen jobb er for liten eller for stor for AS Malerkompaniet.

Deres mål er å fortsatt levere kvalitet  til alle sine kunder slik de har gjort og vært kjent for i over 27 år.

Vi tok en prat med malermester Robert Nielsen om hvorfor de ønsket å bli en del av nettopp Nidaros-laget.

«Etter en prat med Alexander (Hotic Kvernstad red.anm) hvor han fortalte om jobben det nye styrte har gjort, og framdriftsplanene til Nidaros så ville vi være med å se på om dette var noe for oss. Nidaros sin satsing på nettverk og relasjonsbygging var også en veldig viktig grunn til at vi valgte å gå inn i samarbeidet.»

AS Malerkompaniet er ikke fremmed med å bli med på hockeylag i Trondheim. De har i mange år vært med å støtte det laget i den øverste divisjonen i byen helt fra TIK-tiden. Mengden innskudd har vært i varierende former helt fra reklame til sesongkort. I tillegg har firmaet hjulpet med å legge tilrette arbeidsplasser for spillere i klubber i form av alt fra sommerhjelp til fast ansettelse. Skal Nielsen anslå antall gjennom årene vil han nok si at 30-40 spillere fort har vært innom hans firma.

«Disse spillerne har også vist en enorm arbeidsvilje og vilje til å ta i et ekstra tak de gangene det er nødvendig. De er blitt gode ambassadører ved å lever kvalitet på alt av arbeid som våre kunder har hatt med å gjøre, slik som de har gjort og nå gjør på isen.»

Av kjente trønderske profiler som har tatt fagbrevet hos AS Malerkompaniet kan vi nevne Jan Morten Dahl, Bjørn Olsen Jr, Frank Gunnar Dahl og Andreas Nielsen. I tillegg har også to av dagens aktører, Ilya Dubkov og Mathias Yttereng, vært innom firmaet.

«De erfaringene vi har hatt med hockeyspillere som ansatte er så gode at vi håper noen av dagens spillere også ønsker å bli overflateteknikker, maler eller gulvlegger. Vi har plass til de! I tillegg håper jeg flere av våre medarbeidere også kommer seg i hallen for å få med seg ordentlig god underholdning denne vinteren, og at vi blir kjent med flere av samarbeidspartnerne til Nidaros» avslutter Nielsen.

AS Malerkompaniet kan du følge på Facebook eller deres hjemmesider.

Velkommen på laget!

SISTE NYTT

– Viktig å tenke langsiktig

LES MER

Velkommen på laget NIO Norway AS

LES MER

Sagøy AS utvider samarbeidet

LES MER