circleKheader

Velkommen på laget: Circle K Tunga

Velkommen på laget: Circle K Tunga

Kjører du gjennom Trondheim på E6 er Circle K Tunga et populært stoppested. Vi er glade for at de stopper en tur innom oss også.

En ørliten avstikker er det som skal til for å komme seg innom Circle K på Tunga dersom du skal på langtur. Med sine 15 ansatte som sørger for at den store lokale bensinstasjonen er åpen 24 timer i døgnet, 365 dager i året, ønsker Emil Skjelstad og hans kolleger deg hjertelig velkommen til en liten pitstop.

I 2018 er en bensinstasjon så langt mer enn det å fylle drivstoff på bilen sin. Hos Circle K på Tunga kan du fint planlegge dagens middag med supergode burgere og pølser. I tillegg er det et rikelig utvalg av fersksmurte produkter som passer perfekt til lunsj. Trenger du hjelp til transport har de også 12 tilhengere i flere varianter klare til utleie, og med både selvvask, gratis støvsuger og topp moderne maskinvask kan du i tillegg få gjort bilen din ren og pen.

Som rimelig nære nabo til Leangen Ishall er det naturlig for Skjelstad og Circle K Tunga å være med på Nidaros Hockey-laget.

«Hovedfokuset vårt er å støtte opp om lokalmiljøet, men vi gleder oss også til å bruke arenaen til å møte både eksisterende og nye kunder.»

Beliggenheten er også perfekt for å ta turen innom før eller etter hockeykamp i Leangen. Vi garanterer at du blir tatt godt i mot hos Circle K Tunga.

Besøk gjerne deres Facebook-sider hvor du får oppdatering på tilbud og kampanjer de kjører.

SISTE NYTT

– Føler meg som hjemme

LES MER

17. mai feiring i stil

LES MER

– Kan forvente intensiv hockey

LES MER