121567870_264688291535263_3928058561933983001_n

Velkommen på laget, HUFS!

Velkommen på laget, HUFS!

Når gutta ikke har på seg hjelm på isen er det viktig å se bra ut på håret. Nå får de hjelp i verdensklasse fra HUFS. (Foto: Dorthe Engh)

I 2012 møttes Stian & Johannes for første gang, og de skjønte raskt at de begge to hadde en felles lidenskap; brandbygging og hårprodukt.

Stian Støp har jobbet i mer enn 30 år i frisørbransjen, både som frisør og innen salg, markedsføring, opplæring og produktutvikling på nordisk nivå.

Sjekk ut posten vår på Instagram, og du kan vinne en signert gavepakke fra HUFS!

Johannes Høsflot Klæbo er nok aller meste kjent for sine mange bragder i skisporet, tross sin unge alder.

De ble raskt enige at de hadde en felles drøm, nemlig å utvikle så gode hårprodukter for nordiske hår som overhodet mulig! Med tung erfaring fra Stian og ungdommelig input fra Johannes startet de prosessen med å skape HUFS, der målet var å utvikle produkter som holder, selv under tøffe forhold!

Etter år med testing og utvikling så ble deres drøm til virkelighet sommeren 2019, og her er deres tre signaturprodukt. Som er de tre første i rekken fra HUFS. De håper du blir fornøyd, og se gjerne Styling Tips for hvordan bruke produktene.

For å feire samarbeidet mellom HUFS og Nidaros Hockey kjører vi på med en liten konkurranse på vår INSTAGRAM. Alt du trenger å gjøre er å like Nidaros Hockey og HUFS på Instagram, tag en venn som trenger hårpodukt som holder under tøffe forhold, og du kan vinne en signert gaveboks av Johannes selv!

Velkommen på laget, HUFS!

SISTE NYTT

– Vi er minst like gode i år

LES MER

Rørosmeieriet utvider samarbeidet

LES MER

Velkommen på laget, SPOR

LES MER