182846482_238330901379688_8116060603269677797_n

Velkommen på laget – IDÉ House of Brands

Velkommen på laget – IDÉ House of Brands

Sponsorsjef i IDÉ Sturla Langørgen (til venstre) og vår styreleder Gøran Andersen er godt fornøyd med å være ferske samarbeidspartnere. Foto: Dorthe Engh

IDÉ House of Brands er en totalleverandør innen gaveartikler, profilklær, uniformering, strøartikler og annen form for firmaprofilering – og har over 30 års erfaring i sin bransje. Med 8 avdelinger i Norge er de landsdekkende og i Trondheim har de kontorer og showroom på Lerkendal stadion. De vil fra og med denne sesongen være leverandør på alt fra merchandise til drakttrykk for Nidaros Hockey.

Dorthe Engh har i lang tid vært ansvarlig for sosiale medier for Nidaros Hockey, og det er ikke tilfeldig at IDÉ blir en del av Nidaroslaget nå, ettersom hun også er ansatt her. Sponsorsjef Sturla Langørgen legger ikke skjul på at det også var en faktor i signeringen.

«Vi ser naturligvis på Nidaros Hockey som en spennende samarbeidspartner med gode verdier, er seriøse og har som mål å rykke opp til den gjeveste divisjonen. Den reisen vil vi selvsagt være med på, og i tillegg så skader det jo ikke at en av våre ansatte er en viktig del av klubben.»

Nidaros Hockey ser verdien i alle samarbeidspartnere, og synes det alltid er viktig at våre partnere får noe igjen for samarbeidet.

«Vi ønsker først og fremst å støtte Nidaros Hockey, men vi ser jo selvsagt frem til å komme i kontakt med andre samarbeidspartnere, og ikke minst kunne bruke arrangementer og kamper til å pleie våre egne ansatte og IDÉ sine kunder.» forteller Langørgen.

IDÉ House of Brands bistår gjerne både supportere og samarbeidspartnere av Nidaros Hockey med et uforpliktende tilbud på produkter av interesse. Her er det bare å sende en mail til dorthe.engh@idegroup.no så hjelper hun deg videre. Noe av utvalget deres kan du finne på deres hjemmesider, idegroup.no

Vi ønsker IDÉ velkommen på laget!

SISTE NYTT

– Vi har noe uoppgjort

LES MER

Velkommen på laget, Riis Bilglass

LES MER

En kveld på Grafen

LES MER